Bine dar cum? Ea simte nevoia sa iasa in club "cu fetele". Ultima data a fost ea si inca o prietena acompaniata cu 4 baieti... de unde sa stiu ca nu minte cand imi spune ceva?
Salut, incearca sa porti o discutie mai serioasa cu ea. Sa ii spui de fapt ce vrei cu adevarat de la ea, sa ii spui ce sentimente ai fata de ea si lucrurile de care te temi. Iti poti da seama de multe dupa reactia ei.
Daca "simte sa iasa in club cu fetele " fara tine, e clar. Poate ar trebui sa cauti pe cineva care stie sa te pretuiasca
Daca vrei sa stii cand te mine, uita.te la lie to me. Anyway, daca o cunosti bine atunci ar trebui sa.ti dai seama cand te minte, daca face vre.un gest ce nu.i sta in fire sau iti da mai multe/mai putine detalii decat de obicei. Tot ce trebuie sa fac e sa vorbesti cu ea, dar nu despre tine, despre ea. Incearca sa atingi, subtil, anumite subiecte care te pot ajuta sa.i dezvalui intentiile. Daca esti baiat destept o sa te descurci.
Pai în primul rand ar trebui sa faci ceea ce simți.
Din ceia ce spui tu poate sa fie chiar și o chestie de aia în care vrea sa aibă pe cine, sa se sărute, sa vorbească când se plictisește, sa ii facă cadouri, sa iasă cu tine dacă nu are cu cine, acum nu stiu, ea cum îți vorbește ție, modul, stilul, adică îți vorbeste vbrespingător, sau poate nici tu nu îți dai seama, analizează un pic situați, și spune sincer cum îți vorbește și poate te pot ajuta un pic.
Din pura curiozitate ca sa fiu un pic mai informata și sa te pot ajuta un pic mai mult, situația ta financiara cum este fii sincer?
Ai mașină?
Si a cincea roata este importanta: daca tu spui ca o iubesti, atunci accepta acest rol, si in acest fel vei avea posibilitatea sa-i arati cat de mult o iubesti!
beausingurlamasamea întreabă: