Se vede de la o posta ca chiar o iubesti dar nu inteleg de ce ea daca are 18 ani accepta sa fie umilita de maica-sa
Maikasa este o femeie idioata rau. nu este parerea mea credetia multa lume o stie. maikasa nu cred ca este normala..deci ea este o femeie schimbatoare ca vreme azi imi zice ca sunt nu stiu un om de milioane si maine ma face betiv. cum am specificat mi-a zis ca sunt betiv si eu nu pun gram de alcol in gura.
O iubesti? Timpu le rezolva pe toate, accept-o asa cum e, nu o insela si se va intoarce la tine. Dar daca e o relatie care te macina incet incet, mai bine renunta.Esti inca tanar, ai toata viata inainte sa gasesti alte fete.
Krede-ma o iubesc ca imi vine sa si plang si am imd 18 ani dracu.dar 1 an jumate eu zic ca nu pot sa-l uit usor. nici nu vreau sa ma despart d ea. numa gandu si lacrimez deja )p bune vo zic.dar mie ciuda ca nici nu pot sa le explic la parinti ei ca vb aia.o iubesc+ CA MAIKASA IA ZIS NUMA DE RAU DE MINE CA SA O FACA SA SE DESPARTA DE MINE. IA ZIS CA CIKA O SA AJUNG UN BETIV.(eu nici nu pun gura pe alcool dar ma rog. vad si eu ce bine ma stie maikasa) ca eu am fata de mincinos. si altele. p maikasa o stie toata lumea cat de de imputita... si asta e adevaru...nush ce sa fac ca de nu as iubio kreka m-as fi dus si as fi calcat-o pe masa in picioare
E cam complicat! Se vede că o iubeşti! Scuze.dar eu una n'am idee cum să te ajut! Mult succes! Poate vin cu toţii de la mare intr'o stare mai liniştită, dar în rest nu ştiu ce să spun! Îmi pare extrem de rău
Well...Buna! Deci, din cate vad eu aici chiar o iubesti...Nu sunt asa de sigura ca merita iubirea asta dupa tot ce a facut tu ai fost om inteligent si ai lasat-o sa se certe.In fine, deci, daca vrei sa ajungi sa vorbesti cu parintii ei mai intai vorbeste tu cu ea, dar cu calm ii explici ca nu trebuie sa va mai certati in discutia pe care o veti avea vorbesti cu ea despre ce vrei sa faci si despre ce crezi si te vei duce impreuna cu ea la parinti.Si frate daca nu vrea sa se impace cu tine si sa vorbeasca cu ai iei, las-o ca mai sunt fete! Funda?
Amdiscutat cu ea. oricum ea inca ma iubeste dar maikasa i-a zis ca cica de prea multe ori imi spune ca ma iubeste...sincer..se ascunde cand imi zice ca ma iubeste. ca sa imi spuna ca ma iubeste o zice muult mai incet ca sa nu aud eu. eu sunt ca dracu ca lacrimez numa daca ma gandesc si ea nu pare prea afectat dupa voce. ca am vb si eu cu ea putin la telefon nici nu stiu ce sa mai fac...eu sunt mai sensibil pun la suflet repede. mare blestem asta e..si pui mei cand vad ca trebuie sa inchida telefonul imi dau lacrimile. ma abtin pan inchid telu ca sa nu vada. si apoi duap ce inchid lacrimez.
Mai...:*Ce rau imi pare de tine pari un baiat tare de treba, Las-o o sa iti fie foarte greu foarte, foarte greu, dar cu timpul trece poate vei gasi o fata chare chiar iti merita lacrimile, Anunta-ma cand te simti mai bine
...Daca,chiar te iubeste sa ti-o demonstreze...cred ca tu i-ai demonstrat, e prea greu sa fii singurul dintr-o relatie care iubeste! Nu functioneaza asa
Vaii ce profund ai fost