anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vin cu o problema care ma tot macina. Iubita mea este geloasa rau de tot pe o fata care a fost iubita mea cand eram mici. eu i-am explicat ca nu e nimic intre mine si aia chiar daca suntem vecini insa iubita mea nu a inteles.Pe data de 26 dimineata am sunat-o sa vad ce face ea era la politie pentru ca isi schimba buletinu pentru ca a facut 18 ani,mi-a raspuns pe un ton urat. de genu ea : DA, eu : ce faci?, ea: SUNT LA POLITIE IMI FAC BULETINU mi-a zis pe un ton ff urat care inainten u vorbea q mine asa...ma rog m-am dus ma ziua ei si dupa aia am iesi afara eu cu iubitamea si cu sora lu iubitamea. si am ajuns p la mine p la bloc si am vrut sa ma duc sa imi iau o geaca pe mine ca imi era frig si i-am zis pai uite voi mergeti in sus si eu va prind din urma ca sa nu veniti la mine la bloc unde e proasta aia (aia pe care e geloasa iubitamea) si iubitamea s-a suparat ca si cum krede ca eu i-as ascunde cv ma rog..adoua zi am iesit afara si a inceput sa se certe q mine. mi-a zis niste chesti aiurea i-am zis si eu. ca sa nu ma cert q ea si sa nu i vb urat sau sa o injur de kate ori incepea sa se certe q mine tot plecam cate 10-15 metri mai departe de ea. ia tot venea si iar se certa q mine. kreka de 15 ori am tot plecat pana m-am gandit sa ma duc acasa. ma rog am dus-o acasa si ia m-a rugat sa mai stau cu ea putin la scara. eu stiiind ca iar o sa se certe cu mine i-am zis ca nu mai stau ca n-am chef sa ma cert iar cu ea..ma rog am plecat acasa si mi-a trimis mesaj. am sunat-o si am aflat ca i-a zis lu masa ca ne-am certat. problema e ca ia nu i-a zis la masa ca e geloasa i-a zis ca cica m-am suparat eu p ea pentru cum mia vb cand era la politie cu buletinu nu pentru ca era ea geloasa.k maikasa nu a mai lasat-o afara. nici sa ma mai sune. si dupa catvea zile m-am dus la ea. unde m-am intalnit cu taikasu care sal oat d mine. ca cica e numa vina mea ma rog. si m-a impins pe scari de m-am lovit la mana si misa umflat ma rog. acum ce sa fac sa le explic la parinti ei cum sta trea. ca nici nu vor sa ma mai vada. iubitamea abia vb cu mine la tel pentru ca nu o lasa maikasa. sincer nici nu stiu ce sa mai fac. ai pleaca luni seara la mare. sta km 6 zile..cum sa rezolv situatia ca ma doare sufletu am 1 an jumate cu ea si nu pot sta fara ea...crying va rog ajutati-ma

11 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

O iubesti? Timpu le rezolva pe toate, accept-o asa cum e, nu o insela si se va intoarce la tine. Dar daca e o relatie care te macina incet incet, mai bine renunta.Esti inca tanar, ai toata viata inainte sa gasesti alte fete.

| Oniiiiiiiiiiiiiiiiiis a răspuns:

E cam complicat! Se vede că o iubeşti! Scuze.dar eu una n'am idee cum să te ajut! Mult succes! Poate vin cu toţii de la mare intr'o stare mai liniştită, dar în rest nu ştiu ce să spun! Îmi pare extrem de răusad

| Marius12345678910 a răspuns (pentru Ea12345):

Krede-ma o iubesc ca imi vine sa si plang si am imd 18 ani dracu.dar 1 an jumate eu zic ca nu pot sa-l uit usor. nici nu vreau sa ma despart d ea. numa gandu si lacrimez deja laughing)p bune vo zic.dar mie ciuda ca nici nu pot sa le explic la parinti ei ca vb aia.o iubesc+ CA MAIKASA IA ZIS NUMA DE RAU DE MINE CA SA O FACA SA SE DESPARTA DE MINE. IA ZIS CA CIKA O SA AJUNG UN BETIV.(eu nici nu pun gura pe alcool dar ma rog. vad si eu ce bine ma stie maikasa) ca eu am fata de mincinos. si altele. p maikasa o stie toata lumea cat de de imputita... si asta e adevaru...nush ce sa fac ca de nu as iubio kreka m-as fi dus si as fi calcat-o pe masa in picioare

| fostCont a răspuns:

Well...Buna! Deci, din cate vad eu aici chiar o iubesti...Nu sunt asa de sigura ca merita iubirea asta dupa tot ce a facut tu ai fost om inteligent si ai lasat-o sa se certe.In fine, deci, daca vrei sa ajungi sa vorbesti cu parintii ei mai intai vorbeste tu cu ea, dar cu calm ii explici ca nu trebuie sa va mai certati in discutia pe care o veti avea vorbesti cu ea despre ce vrei sa faci si despre ce crezi si te vei duce impreuna cu ea la parinti.Si frate daca nu vrea sa se impace cu tine si sa vorbeasca cu ai iei, las-o ca mai sunt fete! Funda?

| mona a răspuns:

Se vede de la o posta ca chiar o iubesti dar nu inteleg de ce ea daca are 18 ani accepta sa fie umilita de maica-sa

| Marius12345678910 a răspuns (pentru mona):

Maikasa este o femeie idioata rau. nu este parerea mea credetia multa lume o stie. maikasa nu cred ca este normala..deci ea este o femeie schimbatoare ca vreme azi imi zice ca sunt nu stiu un om de milioane si maine ma face betiv. cum am specificat mi-a zis ca sunt betiv si eu nu pun gram de alcol in gura.

| Marius12345678910 a răspuns (pentru fostCont):

Amdiscutat cu ea. oricum ea inca ma iubeste dar maikasa i-a zis ca cica de prea multe ori imi spune ca ma iubeste...sincer..se ascunde cand imi zice ca ma iubeste. ca sa imi spuna ca ma iubeste o zice muult mai incet ca sa nu aud eu. eu sunt ca dracu ca lacrimez numa daca ma gandesc si ea nu pare prea afectat dupa voce. ca am vb si eu cu ea putin la telefon nici nu stiu ce sa mai fac...eu sunt mai sensibil pun la suflet repede. mare blestem laughing asta e..si pui mei cand vad ca trebuie sa inchida telefonul imi dau lacrimile. ma abtin pan inchid telu ca sa nu vada. si apoi duap ce inchid lacrimez.

| fostCont a răspuns (pentru Marius12345678910):

Mai...:*Ce rau imi pare de tine pari un baiat tare de treba, Las-o o sa iti fie foarte greu foarte, foarte greu, dar cu timpul trece poate vei gasi o fata chare chiar iti merita lacrimile, Anunta-ma cand te simti mai binehappy

| fostCont a răspuns (pentru Marius12345678910):

...Daca,chiar te iubeste sa ti-o demonstreze...cred ca tu i-ai demonstrat, e prea greu sa fii singurul dintr-o relatie care iubeste! Nu functioneaza asasad

| cavoucostica a răspuns:

Pai pune-i dildau pe ea

| cavoucostica a răspuns (pentru fostCont):

Vaii ce profund ai fost