E clar, ca tipul ascunde lucruri si nu vede in tine relatie oficiala. Intimitatea nu se tine intr-o poza pe Facebook, timpul tau liber cauti sa ti-l aloci tie, persoanei iubite sau prietenilor, nicidecum unei colege de la serviciu sau fostelor.
Viata de serviciu cu cea personala nu e cum relateaza el. Nu iesi doar cu o colega la film, se iese in grup, gasca, sa radem, povestim, sunt colegi care isi aduc si partenerii.
Parerea mea sa aveti o discutie, ii spui ce te nemultumeste, daca nu se gasesc rezolvari durabile, nu numai pe 2-3 zile, zii pas ca baieti mai sunt.
Asta e mincinos, tragi numai tu de el sa clarifici lucruri, imi amintesti putin de Costas si Gecuta lui de la Insula Iubirii no offence
Eu unul cred ca nu stie practic daca iese ceva serios cu tine si
poarta conversatii, iesiri cu acele fete cu care ar putea avea eventuale relatii. Ideea e ca nu e normala faza cu tipatul la tine cand ai vrut sa pui o poza. Poarta o discutie cu el si impune te putin!
Incerc sa inteleg cumva ca exista si oameni mai privati... dar adevarul e ca devine din ce in ce mai dureros.
Văd că nu aveți un statut clar al relației. Acesta trebuie clarificat.
Dacă nu, relația scârțîie din toate încheieturile.
Ce înseamnă relație pentru tine? Ce înseamnă să fii împreună cu le acumȚ Faceți și sex sau nu? Ce faceți când sunteți împreuună.
El își ia libertatea de a se întâlni și cu fosta și cu tine. Ca să fie sigur că această libertate a lui continuă, el ține ascuns aceasta față de tine, și astfel beneficiază de două prietene. Dta poți accepta această viață dublă a lui? Dacă el are această atitudine acum față de relațiile cu femei, crezi că această atitudine se va schimba vreodată? Crezi că îl poți obliga, convinge, determina să vadă lumea altfel? Îl iubești foarte tare doar dacă el renunță la a avea orice altă relație cu orice altă femeie, indiferent că e fosta sau viitoarea? Dacă el rămăne așa toată viața de acum încolo, îl mai iubești sau nu? Acestea trebuie clarificate în mintea ta și apoi clarificate cu el. Dacă această atitudine a lui este considerată infidelitate de către tine, și dreptul lui la libertate de către el, rezultă că iubești foarte tare o persoană nepotrivită pentru tine. Ce urmează? O viață de sacrificiu pentru tine, sau de certuri interminabile, sau de durerea despărțirii din partea ta, care este temporară. Apoi cauți pe altul, ciclul se reia, el, următorul te înșeală, iar dta decizi să rămâi din nou singură saui să accepți pe acest al doilea ( sau pe actualul) așa cum este, și lumea așa cum este, și să treceți amândoi de la iubirea posesivă, de obiect, la iubirea parteneră, în care cei doi sunt parteneri, împart viața unul cu altul. Așa văd eu, ori, ori, sau, sau.
i
Eu cred ca vrea sa se impace cu fosta. Dar parca nici la tine nu ar vrea sa renunte pentru ca una are ceva si cealalta nu, si invers.
Vrea harem
Nu e sanatos sa te intalnesti cu fostii.
Asta i'am zis si eu ca nu e normal, el spune ca nu e nimic ciudat, ca sunt prieteni, nu stiu ce sa mai zic.
El spune ca mersul la film e in grup doar ca nimeni nu isi aduce partenerii ca e un grup privat, bizar, plus ca nu i se scrie in grup, i-a scris tipa aia personal, nu stiu ce sa mai cred
Se obisnuieste la munca sa avem grup comun cu colegii.
Oricum sustin ce am scris mai sus, vorbeste cu el daca nu, bye
Fiind intr-o relatie orice iesire cu alta femeie facand film shopping etc se considera anormal. Un fel de inselat mintal tradare fata de partenera, ar fi vremea sai dai cu flit
Bună, dacă ar fi rămas doar amici nu ar fi ascuns acest lucru. Eu cred că mai e cu ea și își bate joc de amândouă. Te sfătuiesc să te desparți de el. Nu te iubește.
Isi bate joc de tine la maxim si tu accepti. Ce ti se pare normal in a iesi cu o colega de munca la film? Daca erau mai multi, ziceai, desi oricum e dubios. Se vede cu fosta pe ascuns. Cu tine nu se afiseaza in public, nu te scoate la filme, nu vrea sa se stie ca exiști in viata lui. Ce alte semne mai clare astepti? Da-i papucii urgent!
Iesim si noi uneori, nu e vorba de asta... nu mai astept semne, intreb doar cum se vede situatia.
Opt luni e o perioada scurta. Desparte-te de el pana nu e prea tarziu.
Iesitul cu o colega de serviciu la film nu e deloc viata de serviciu, e viata personala, ca-i relaxare, nu munca.
Se pare ca nu reusesti sa intelegi ca tu de fapt indeplinesti rolul si rostul... ''rotii de rezerva''. Te sfatuiesc sa te desparti de el cat mai repede. Sanatate!
Adreseaza-ti tie intrebarea : 'Merita?'
Esti tanara, frumoasa...nu are rost sa iti complaci viata din cauza unui derbedeu care umbla din floare-n floare.