Daca intri pe profilul meu, ai sa vezi ca si eu am spus fix aceleasi lucruri. Bravo tie ca esti femeie si nu te lasi ghidata in viata de hormoni, emotii si fluturasii din stomac. Consider ca afirmatia ta este adevarata. Modul tau cinic de a gandi te va feri de multe rele in viata.
Este corect tot ce ai spus aici. Iubirea necondiționată, este doar între părinte și copil, frați, surori, rude apropiate, animale de companie, chiar prieteni. Iubirea dintr-un cuplu este condiționată, și așa și trebuie să fie, fiecare trebuie să facă compromisuri, sacrificii dacă vor ca relația să funcționeze, altfel nu va merge.
Vrei adevarul? oricum n-o sa-ti placa, inainte femeile erau loiale, aveau rusine, o educatie aparte, etc.
Acum nu mai exista aceste trasaturi si de aia nu mai functioneaza relatiile!
Culmea e ca inainte erau o groaza de barbati idioti si cu vicii, acum sunt mai multi barbati calumea dar totusi iata ca relatiile nu mai functioneaza aproape deloc.
Mai aveam ceva de adaugat si am uitat, inainte cand apareau probleme in cuplu de orice natura se chinuiau amandoi sa le rezovle, acum la cel mai mic inconvinient femeia ia plodu si se tireaza la altul pe care il avea pe maneca de ceva timp.
Așa cum nu sunt doi oameni identici, la fel este și cu sentimentele: unii le au, alții nu.
Pentru mine, există.
Dar asta nu înseamnă că tu nu ai dreptul să simți diferit.
Lupica, " inainte" femeile nu aveau optiunile pe care le au in ziua de azi. Si nici nu isi permiteau sa faca greseli fara consecinte. Ti- am mai spus, pentru orice obeza cu 2 copii din 2 tati, iti garantez ca concureaza cel putin 3-4 disperati. Nici nu are rost sa vorbim despre femeile atractive, ca acolo vorbim despre zeci de barbati frumosi si bogati. Acum spre deosebire de mamele si buncile noastre, femeile pot face sex cu cine doresc ele fara pericolul unei seracini ( pastile si prezervative) si chiar daca raman gravide, au optiunea de a avorta.asta face ca si o femeie sub mediocra sa aiba mai multe optiuni ca un barbat mediocru. Simplu! Cerere vs oferta. Capitalism romantic sau sexual. Nu este nimeni de vina, este o stare de fapt.
Nu are rost... nu a înțeles ideea! Ceea ce am spus eu e valabil pentru ambele sexe dar aici "domnul" în cauza probabil ca suferă de vreo traumă nevindecata și arunca cu noroi în femei. Femei și bărbați fără rușine au existat mereu, de când e lumea și pământul. Chiar nu i-am înțeles răspunsul și nici nu ma străduiesc prea tare
Nu îl cunosc personal, dar din comentarii si felul cum se exprima mi-se pare un baiat inteligent si sincer. Chiar simpatic. Cred doar ca a consumat prea mult andrew tate sau a fost ranit in trecut. Este in natura umana sa dam vina pe altii in loc sa intoarcem cubul pe toate laturile.
Da draga, ce sa-ti povestesc, ti-ai dat seama ca nu poti iubi fara sa primesti ceva in schimb, se numeste femeie materialista, zici ca cine stie ce ai descoperit tu, apa plata.
Bine puiule asa e cum spui tu. Oi fi și materialista, ce sa facem acum? tu, tot apa de la robinet consumi?
Mai ieși în lume și revino-ti din mentalitatea lui răposatu'
Pentru apa pe care o beau eu iti trebuie facultate.
Nu sunt comunist, doar realist.
linarkfts întreabă: