| ofatadinconstanta3 a întrebat:

Voiam sa va spun prin ce trec si sa va cer o parere. Deci, de mai bine de 8 luni sunt indragostita de un tip cu 2 ani jum mai mare ca mine si el nici nu se uita la mine(P. S amandoi suntem la liceu), dar am facut atatea pentru el si am trecut prin o groaza, dar de curand, un prieten bun mi-a spus ca ma place, el e super de treaba si simpatic, dar l-am refuzat, de atunci numai la asta ma gandesc. si am plans si in continuare imi vine sa plang, pentru ca si eu am fost refuzata si ma simt naspa ca am refuzat pe cineva. ce credeti ca inseamna felul in care m-am simtit? ce ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
| answer a răspuns:

De ce sa stai dupa unul care nu te baga in seama cand poti sa fii impreuna cu un baiat care sti ca te place! Macar iti mai umpli si tu timpul! Cand mai vorbiti, pe mess sau la telefon, spune-i ca te-ai mai gandit si ca ti-ar placea sa incercati ceva! E cel mai bine asa! Macar nu mai stai sa suferi dupa unul care nu te place! Si Phantom a zis bine: "invata din greseli!" Asta este intelepciunea omului: sa invete din greseli...de-acolo vine intelepciunea!

| consiliera a răspuns:

Nu mai alerga dupa himere. Daca el nu te"vede"ce-ti mai faci sange rau? Vorbeste cu tipul care te place. Daca iti e simpatic tine o relatie de amicitie, daca incepe sa-ti placa mai mult...Nu esti obligata sa te legi de el... Explica-i ca l-ai refuzat ca nu erai sigura de sentimentele tale.Ca aveai de rezolvat nustiuce problema de scoala, familie.

| Lullabies a răspuns:

Spune-i ca ai fost o greseala ca l-ai refuzat si sa-ti mai acorde o sansa. Invata din greseli:* Dupa atat timp de asteptare e pacatt sa dai cu piciorul sansei de a fi cu elhappy

Răspuns utilizator avertizat
| tequillaXd a răspuns:

Ai avut o sansa, dar nu ai stiut sa o folesesti incearca sa te faci placuta in fata lui din nou. Poate o sa-i starnesti din nou sentimente pentru tine. Bafta!winking

| RkoRandyO4ever a răspuns:

Daca in 8 luni, baiatul ala nici macar nu s-a uitat la tine, de ce mai speri sa o faca in viitor?winking Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui prietenului care te place, ca nu ai vrut sa il ranesti, sa iti ceri scuze, si sa incerci sa il cunosti mai bine. Cred ca merita sa ii dai o sansa. :* Bafta!

| ofatadinconstanta3 explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi! As dafunda, dar la toti daca s-ar putea, m-ati ajutat si din partea mea toti aveti raspunsuri castigatore! :*