| delia67 a întrebat:

vreau niste sfaturi ce parere aveti? m-am indragostit de un baiat acum doi ani am renuntat la tot cemi era drag pentru el si acum suntem numai noi doi departe de familila mea si prieteni eu lucrez de dimineata pana seara la 10 el pana la 16 de vreo luna cum ajunge acasa se tot ia de mine de ce ai facut asa de ce n-ai facut aia cand se apropie cearta de sfarsit imi zice cai mai bine sa plec dar dupa o ora nu mai vrea asta si un pic eu cred cal stresez sa stea cu mine na am venit aici is singura numai pe el il am dar acum sincer mam cam saturat de toate una doua ma injura ce sa fac? il iubesc enorm de mult nas vrea sa plec dar uneori nul mai inteleg ajutati-ma

7 răspunsuri:
| SentimentalConsil a răspuns:

Locuiesti la el, linga parintii lui? Trebuie sa fie ceva la mijloc ca pina nu-si baga dracu coada nu e bine, al dracu de drac ce ma enerveaza cateodata

| adrian2224 a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti deschis cu el? sa-i spui si lui tot ce ne-ai spus aici... Sau poate lucrezi prea mult si nu mai ai timp sa-i acorzi atentia pe care o cere, sau poate s-a plictisit si vrea altceva, poate are pe alta, poate te banuieste pe tine de ceva...
Stiu, sunt multi poate.
Sunt de parere ca cel mai bun mod de a rezolva o problema e sa o discuti cu parteneru sincer si deschis...

| foxsilver a răspuns:

Prin modul in care se poarta cu tine, in conditiile in care faci sacrificii cu acel servici, da dovada de lipsa de respect.Iar iubire fara respect nu exista.
E posibil de multe ori sa-si motiveze reactia, spunand ca era nervos.Total fals! Chiar daca omul e nervos, nu inseamna ca trebuie sa fie si lipsit de respect.
Avand un astfel de servici, el ar fi trebuit sa te ajute, nicidecum sa iti faca reprosuri si mai ales sa te ia la injuraturi.Si nu tu esti cea care trebuie sa-l inteleaca, ci invers.
Te amagesti singura daca tu crezi ca te iubeste.
Daca ai putut sa renunti o data la ce ti-a fost drag, poti sa renunti si a doua oara.

| noname2021 a răspuns:

Draguta nici o fata nu merita sa fie tratata asa, vorbeste cu el si vezi ce are daca nu vrea sa vorbeasca cu tine atunci despartiti-va! nu e el ultimul baiat din lume, mai gasesti, o sa-ti treaca dragostea dupa ceva vreme

| delia67 explică (pentru SentimentalConsil):

Nu numai noi doi sutem

| SentimentalConsil a răspuns (pentru delia67):

locuiesti cu el dar parintii lui stau in aceeasi localitate? de cat timp locuiti impreuna si cand ati avut prima partida de amor? trebuie sa dai mai multe detalii sa vedem de ce a devenit asa misogin

| delia67 explică (pentru SentimentalConsil):

Nu parintii lui nu sunt cu noi noi suntem in Italia si nu-i nimeni cu noi numai noi doi de doi ani locuim impreuna si prima partida de amorlaughingbuu acum un an jumate cred laughingnu stiu ce sa mai zic e nebun cred buu da da faza e ca tare il mai iubesc si nu stiu cu sa fac asta e si cred ca de asta profita probabil nu?