Locuiesti la el, linga parintii lui? Trebuie sa fie ceva la mijloc ca pina nu-si baga dracu coada nu e bine, al dracu de drac ce ma enerveaza cateodata
Ai incercat sa vorbesti deschis cu el? sa-i spui si lui tot ce ne-ai spus aici... Sau poate lucrezi prea mult si nu mai ai timp sa-i acorzi atentia pe care o cere, sau poate s-a plictisit si vrea altceva, poate are pe alta, poate te banuieste pe tine de ceva...
Stiu, sunt multi poate.
Sunt de parere ca cel mai bun mod de a rezolva o problema e sa o discuti cu parteneru sincer si deschis...
Prin modul in care se poarta cu tine, in conditiile in care faci sacrificii cu acel servici, da dovada de lipsa de respect.Iar iubire fara respect nu exista.
E posibil de multe ori sa-si motiveze reactia, spunand ca era nervos.Total fals! Chiar daca omul e nervos, nu inseamna ca trebuie sa fie si lipsit de respect.
Avand un astfel de servici, el ar fi trebuit sa te ajute, nicidecum sa iti faca reprosuri si mai ales sa te ia la injuraturi.Si nu tu esti cea care trebuie sa-l inteleaca, ci invers.
Te amagesti singura daca tu crezi ca te iubeste.
Daca ai putut sa renunti o data la ce ti-a fost drag, poti sa renunti si a doua oara.
Draguta nici o fata nu merita sa fie tratata asa, vorbeste cu el si vezi ce are daca nu vrea sa vorbeasca cu tine atunci despartiti-va! nu e el ultimul baiat din lume, mai gasesti, o sa-ti treaca dragostea dupa ceva vreme
locuiesti cu el dar parintii lui stau in aceeasi localitate? de cat timp locuiti impreuna si cand ati avut prima partida de amor? trebuie sa dai mai multe detalii sa vedem de ce a devenit asa misogin
Nu parintii lui nu sunt cu noi noi suntem in Italia si nu-i nimeni cu noi numai noi doi de doi ani locuim impreuna si prima partida de amorbuu acum un an jumate cred nu stiu ce sa mai zic e nebun cred buu da da faza e ca tare il mai iubesc si nu stiu cu sa fac asta e si cred ca de asta profita probabil nu?