Nu am nimic impotriva sexului oral atata timp cat se practica intr-o relatie de lunga durata sau casatorie unde exista incredere si multa iubire reciproca.
Asta nu e subiect tabu.
Pinky, recunoaste, esti baietel in care alearga hormonii, nu-i asa? Scoate mana de sub masa.
Daca e o relatie mai serioasa da este ok nu vad de ce ar fi un subiect tabu in viata de cuplu totul e permis.
Daca ambii partener sunt de acord si se iubesc cred ca e normal.eu una consider tabu sexul anal
Mie una nu-mi place naj baga chestia aia in gura :-&dar pentru uni e total normal dupa preferintelw fiecaruia
E super tare, asa cum au zis-o mai multi, dar atunci cand e facut cu cine trebuie.si,fetelor,care tot spuneti ca eu n-as face asa ceva haideti sa fim sinceri, daca ai o relatie de lunga durata si iubitul tau iti face sex oral, dupa care te simti in al noualea cer.pe cine incercati sa mintiti ca nu ati face si voi?
Hm...sex-ul oral are partea lui de farmecdar trebuie facut cu cine trebuie, cu un partener pe care il cunosti bine(sa nu risti sa i-ai vreo boala)si daca intre voi exista iubire...consider ca doar atunci ai putea sa ii faci partenerului acest lucru si invers.