| andreeeeeeeeeeeeeee a întrebat:

vreau sa ma razbun, iubitul meu a fost cel care punea baietii aia sa ma combine, si ieri stiind ca e el, am acceptat sa ies cu ala ca sa ii dau la moara iubitului meu, iar cand m-am intalnit cu el i-am zis ca am stiut ca e el, si de aceea am acceptat, si uite asa ne-am desp, nu am stiut ca va fi asa de dureros, aseara am mers 18 km pe jos pentru a ma putea intalni cu el, si pentru ai putea spune ce simt, si ca imi pare rau ca am acceptat, si am suferit toata ziua, si am plans, acum m-am lecuit si a acceptat sa ne inpacam, dar eu vreau sa il fac sa ma iubeasca sa fie topit, si dupa aia sa ii dau papucii si sa sufere de numa asa cum am facut si eu. mentionez ca el m-a mintea tot timpul, m-a injosea in ultimul hal, si isi batea joc de mine. va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| 93Anna93 a răspuns:

Pai daca chiar vrei sa il pararesti asa... ce pot sa zic? E o metoda buna de a-i da peste nas, numai ai grija sa nu devina violent! Fa pe tipa dulce cu el, poarta-te frumos cu el, imbracate cu stil, dar sexi, in asa fel incat sa il inebunesti.Fa-l sa vada ce fata extraordinara are langa el, iar atunci cand e mai innebunit dupa tine, da-i papucii si spune-i ca tot ce ai facut a fost pentru a-l face sa vada ce pierde si sa vada cum ai suferit. Bafta!

7 răspunsuri:
| andreeeeeeeeeeeeeee explică (pentru 93Anna93):

Iti multumesc mult! o sa tin cont:*

| 93Anna93 a răspuns (pentru andreeeeeeeeeeeeeee):

Cu placere. Daca ii zici de ce il parasesti, va suferi mai mult pentru ca va sti ca te-ai folosit de el. Merci pentru funda!

| andreeeeeeeeeeeeeee explică (pentru 93Anna93):

Inca o intrebare, daca cumva va suferi, oare se va mai intorce din nou la mine?

| 93Anna93 a răspuns (pentru andreeeeeeeeeeeeeee):

Dupa ce il faci cu ou si otet? Posibil. Stiu un caz real(mi l-a povestit cineva). Ea il iubea pe tip,iar el se juca cu ea. O insela tot timpul,isi punea prietenii sa o minta pe fata ca a fost cu ei, cand el de fapt era cu alta si chestii de genu. Tipa parea o proasta totala in fata prietenilor lui, cu toate ca atunci cand cineva sa intalnea cu ea si iubitul ei nu era prin preajma, era o fata foarte ok. La un moment-dat, tipa s-a schimbat. A inceput sa ii faca lu figuri, sa ii zica ca nu vrea acolo, nu vrea dincolo sa il tina sub papuc.Culmea este ca tipul s-a schimbat. Nu o mai insela se purta frumos cu ea si cand prietenii lui radeau de el ca a ajuns sa fie tinut sub papuc, el o apara pe fata si zicea ca e mica si nu stie, ca se va maturiza, chestii de genu. Si s-a dovedit ca el chiar o iubea, avea nevoie doar sa se trezeasca la realitate si sa vada ca ar putea sa o piarda.

| Larrissa21 a răspuns:

De curiozitate, cati ani ai?

| andreeeeeeeeeeeeeee explică (pentru Larrissa21):

16 ani. dc?

| Larrissa21 a răspuns (pentru andreeeeeeeeeeeeeee):

Era doar o simpla intrebare