Am fost si eu in situatia asta...nnu cred ca varsta ar fi o problema,dar sunt diferente mari de gandire, nu e o relatie gresita!
orice se va intampla sa nu fi trista, sa nu suferi, daca nu este el va fi altul... pupici:*:*:*ai grija de tine>
Aceeasi intrebare am pusO si eu. deci intra pe profilul meu si ai sa vezi acolo 25 de raspunsuri. :*.
P.S. Varsta nu conteaza, ata timo cat exista iubire! :*
Tine minte... Dragostea nu are varsta, tot ce conteaza este ca va iubiti...
Ce are un BARBAT de 22 de ani si nu are un BAIAT de 14 ani? Cativa cm in plus?
Nu asculta ce spun toti ametitii astia cu " dragostea nu are varsta " nu are varsta atata timp cat are prezervative.
Crezi ca ala de 22 de ani sta cu tine din dragoste? Copile ori te crede naiva si crede ca poate obtine orice de la tine ori nu e in stare sa-si faca o prietena de varsta lui.
Tu vezi totul roz la varsta asta dar nu-i asa.Ce naiba sa caute un om la 22 de ani, care mai are putin si se casatoreste cu o pustoaica de 14 ani? Doar vrea sa profite omu`. Sunt destule cazuri de acest gen.
Da, e greşita. Fata, la vârsta asta, în primul rând nu ştie ce vrea de la viaţă, e naivă.şi tipul de 22 de ani ştie toate astea şi de-aia o seduce, e mai uşor cu una de 14 ani decât cu una de vârsta lui să o convingă să ajungă la ce vrea el.
Am cerut seriozitate, nu trebuia sa te obosesti sa raspunzi
Draga mea, am fost chiar foarte serios, poate prea serios, daca as fi spus ceva in gluma puteam spune ca baiatul de 22 de ani o sa ia de crescut pe fata de 14, care dupa un timp o sa se sature de atata iubire si...da mai bine tac. acum fiind vorba intre noi, la 14 ani tu crezi ca iubirea aia de care zici e ceva puternic? eu cred ca nu.o zi superba
De ce ar trebui sa fie penala? pentru ca doi oameni se iubesc? diferita de vârstă, e puțin accentuată dar nu suntem nici primii, nici ultimii.
Toată lumea știe că fetele se maturizeaza mai repede ca băieții.un băiat de 14 ani mi se pare ca inca nu știe cu sa păstreze o relație stabila pentru ca eu ăsta vreau.el este mai matur, vede viața altfel, vorbește altfel, simt ca am ce sa învăț de la el.Nu e vorba de cm te asigur, nu am de ce sa va mint, noi nu ne.am început viața sexuală pentru ca el spunea ca sunt prea micuta deocamdată, va.am trimis in februarie întrebarea, pentru ca in sinea mea nu eram sigura de relație, si uite ca azi am împlinit zece luni. Daca nu mă iubea măcar un pic sau nu ținea la mine nucred ca pierdea atâta timp cu mine.Nu mai fiți așa duri cu răspunsurile va rog, pentru ca chiar mă afectează.
Nu mai scumpa mea,dar avand atatea exemple din media,nu realizezi ca totusi unii va vor pune BEBE AN ROATE? si legal vorbind, ar fi corupere de minori fata mea, fii atenta, nu am zis sex cu o minora, am zis corupere.tot ti se pare ca vorbesc la misto?
Nu,nu mi se pare. știu foarte bine...dar chiar îl iubesc si el mă iubește pe mine, avem o relație așa frumoasa, fără certuri, discuții...
Mutubal întreabă: