ce raspunsuri proaste dati ma ati ajuns superficiali
fata sau baiatu ca nici nu stiu ce e, chiar vrea sa afle ceva daca nu aveti de gand sa ajutati de ce mai raspundeti?
ce pot spune, daca esi fata incerc sa `ti raspund
pe mine personal m`a durut, da, doar nu foarte mult. pentru ca nici domnul. domnisorul nu prea avea ceva mare in dotare
si mai am si himenul elastic ceea ce inseamna ca sunt mai norocoasa din toate punctele de vedere...
da, e normal sa te doara, nu foarte tare neaparat acum dpinde si ce si cum suporti. ca sa nu mai spun ca. daca ESTI FATA vezi si tu ca el sa nu ai o marime prea mare acolo...
daca esti baiat, nu lua in seama ce am zis, cat despre viitoarele postari, da niste detalii care ne-ar ajuta pe noi, sa te ajutam
Mersi mult...si da sunt fata
Wow super raspunsu imi place da spune sincer ca tie nu iti place mai mare! sau ai ramas la asta micu.:d
Marimea nu conteaza
asta daca nu e minuscula
si daca domnisoara are prea mult loc
conteaza miscarile, preludiul conteaza ffff mult bla bla bla
Inseamna ca si tu numai de astea mici ai avut parte la viata ta.!
In primul rand ca iti creste de 10 ori riscul de cancer de col uterin. Si daca orice femeie merge o data pe an la ginecolog (prima data in prima luna de la inceperea vietii sexuale), tu vei merge toata viata de doua sau de trei ori. Consultatia ginecologica nu e dureroasa, dar e neplacuta si in primii doi ani va trebui sa te insoteasca un parinte. Foarte probabil vei face leziuni precanceroase de col in curand si vei avea nevoie de colposcopii, biopsii si operatii care sunt, desigur, dureroase.