Ti-am citit cu atentie intreaga ta poveste. Se poate trage o singura concluzie, in cazul vostru doar unul singur iubeste, iar pentru o relatie este nevoie de 2 iubiri cel putin identice. Nu a fost sa fie el, sufletul tau pereche. Esti inca tanara si ai toata viata inaintea ta sa-ti gasesti intr-o zi adevarata iubire.Pa,pa.
Pe scurt, amandoi aveti dubii in legatura cu relatia asta, deci singurul sfat posibil pentru tine ar fi sa renunti si sa treci mai departe.
Eu cred ca de fapt schimbarea asta la el e modul lui de a se desparti de tine. Asa as face si eu sa scap de una, ca sa nu planga dupa mine sa creada ca am fost un imbecil si sa ma uite rapid. Eu asta cred. Daca vroia sa o faca cu tine, se purta frumos, te baga in pat si apoi pa. Asa se face, nu cum a procedat el
Asta e, a recunoscut ce a vrut de la început. Dacă îți spunea ce vrea de la început, încă erai atrasă de el? Te-a vrăjit și el cu vrăjeala lui.
De ce nu vorbești cu ăla pe care l-ai întâlnit tot aici.Are cam aceeași vârstă, dar tu l-ai făcut țigan. Dar, dacă îți place doar băieții care vor doar sex de la tine este treaba ta.
Nu stiu de cce te bagi. pe cel pe care l-am intalnit aici nu ma atrage fizic, iar daca tu te gandesti oar la *** asta e, eu nu fac asta
Atunci probabil ca asta astepta de la tine, tu neoferindu-i, a gasit cheita sa scape de tine...e doar parerea mea, nu te supara.
Cum am scris mai sus, dacă te atrag ăia care își bat joc de tine este treaba ta. Nu era băiat rău celălalt. Dacă stai să îți cauți relații pe internet și relația se rezumă doar la vorbitul prin telefon înseamnă că ai o viață tristă. Nici tu nu ești o frumusețe, din acest motiv cauți relații pe net.
Nu mă bag nicăieri, mă, fată. Îl știu pe ăla de care ți-ai bătut joc, chiar ținea la tine și tu i-ai dat cu șutul în fund pentru că este urât. Eu mă gândesc la sex? Ești bătută în cap, chiar tu ai scris în întrebarea ta: ''...mi-a spus ca el vroia doar ***...''. Sunt cuvintele tale, amețito. Degeaba te lauzi că ai note bune la școală când tu ești leșinată după masculi în călduri. Vai de capul tău, și urâtă, dar și cu pretenții.
Apropo, spală-te și tu pe dinți și tunde-te. Că punctele negre dintre dinți și părul despicat ies la iveală din poza ta. Ai și pretenții ca băiatul să fie frumos când tu ești neîngrijită și nici măcar de mustață și de pensatul sprâncenelor nu te ocupi.
Eu zic sa nu te mai bagi in viata altora. nu ma obliga nimeni sa fiu cu el. daca tu te crezi perfecta asta e. te crezi superioara multora. nu e asa. daca te iau la bani marunti nu dau 2 bani pe tine. asa ca te rog nu mai schimba subiectul, nu mai comenta aiurea. eu am cerut un sfat
beausingurlamasamea întreabă: