Pai o iubesti? Ce simti pentru ea? Te-ai hotarat sa te desparti de ea doar pentru simplu fapt ca nu te suna asa des?
Da,m-am hotarat sa ma despart de ea fiindca nu ma suna, si e nepasatoare.Un exemplu concret.
Eu daca ma vad cu o fata pe ea nu o intereseaza, nu e geloasa absolut deloc.O fata care iubeste e geloasa si suna des cel putin de 3-4 ori pe zi.Dar ea nu ma suna ni macar o data si daca vorbim tot eu sunt acela ce o sun.Ea ma suna o data la 3 zile, nu ma suna sa imi dea buna dimineata cum face o fata indragostita de un baiat, nu ma suna inainte de culcare si de aici trag concluzia ca nu ma iubeste, si de aceia vreau sa o parasesc.Dar tin cont si de parerile voastre, si mai les de a ta ca esti femeie.
Nu conteaza daca o iubesc sau nu, pur si simplu vreau sa ma despart de ea fiindca nu o simt ca ma iubeste.O femeie cum e ea la 27 de ani cauta atentia si a altor barbati ceia ce pe mine ma nemultumeste lucrul asta, si consider ca daca ma iubea nu cauta atentia a altor barbati si era multumita cu ce avea.De aceia vreau sa ma despart de ea, fiindca nu ea nu e cum as vrea eu sa fie.
Eu vreau o femeie sa fie geloasa nu exagerat dar cat de cat acolo, vreau o femeie care sa ii pese de relatie si sa ma respecte.
Mai bine prefer o femeie geloasa exagerat si care sa ma respecte si sa ma iubeasca decat o femeie cum e ea.
Da, e cel mai bine sa te desparti, o relatie in care unul iubeste mai putin sau deloc nu are viitor. Aparent, pentru ea esti doar o optiune, nu totul. Refa-ti viata. Succes!
Nu inteleg de sunt optiunea ei cand ea poate sa isi gaseasca cineva si sa termine relatia.Cu ce scop ea nu vrea sa ne despartim.Eu vreau sa ne despartim fiindca simt ca nu e fata de care am eu nevoie.Ea are si un copil de 7 ani, si cu toate astea tot eu sunt ala care vreau sa ma despart de ea fiindca ea nu ma respecta, cauta altentia altor baieti si mie asta imi displace.
Ideal ar fi sa vorbesti cu ea si daca tu crezi ca nu te iubeste n-are rost sa continui relatia.
Nu e o regula ca "fetele care iubesc" sa te sune de 3 sau 4 ori pe zi. Adica poate sa te iubească și sa te sune o singura data. Iar asta cu gelozia mi se pare o prostie, adică dacă e geloasa nu e pentru ca te iubește ci este nesigura pe relație sau pe sentimentele persoanei de lângă. Cat despre ce zici tu aici, daca tu consideri ca e mai rece cu tine e clar ca trebuie sa va spuneți PA.
O fata care iubeste un baiat trebuie sa fie putin geloasa nu poate fi nepasatoare.Ei pur si simplu nu ii pasa Daca m-aș vedea cu o fata pe ea nici nu ar interesa-o asta.Chiar e foarte nepasatoare, si distanta si asta dă de gandit.O fata care iubeste un baiat ii pasa de el si de sentimentele lui, si face tot posibilul sa nu il piarda.O fata care iubeste un baiat nu se comporta cum se comporta ea.Nu exista nicio exceptie si nicio scuza.Restul sunt doar povesti si scuze.Tu doar incerci sa acoperi imaginea negativa a femeilor si generalizarea lor.
De obicei femeile fac asta atunci cand nu le mai pasa de relatie, dar isi tin partenerul langa ele fiindca nu ar vrea sa il piarda pana ce nu e sigura ca poate gasi altul mai bun.O femeie e foarte usor de ghicit intotdeauna caracterul si faptele ies la iveala si o dau de gol.O femeie nu stie sa isi ascunda propriile intentii, fiindca femeile nu pot face asta fiindca nu stiu cum sa o faca. Femeile nu gandesc rationale, actiunile, faptele si gandirea lor sunt bazate pe emotii, pe sentimente.Ele nu isi arata faptele fiindca asa vor ele, ci o fac instinctiv la nivel de subcostient.Ele nu pot ascunde anumite instincte.Ele cand nu mai simt ceva pentru un barbat faptele si actiunile ei ies la iveala.
Adica sta langa tine doar pentru ca nu are alta optiune, nu si-a gasit inca pe altcineva care sa-i placa si sa o accepte.
Cand isi va gasi pe altcineva care sa-i provoace "fluturi in stomac" si care sa-i accepte si copilul, va pleca. Probabil, acum nu vrea despartirea pentru ca nu are la cine sa plece cu tot cu copil.
Si ele mai fac asta fiindca au prea multa siguranta ca partenerul lor nu ii va parasii niciodata, si isi permit sa incerce si in alta parte.Si daca nu le merge pasenta se intorc inapoi cu coada intre picioare, sau raman singure. Ceia ce e total gresit felul cum gandesc femeile.Nu sunt misogin, dar asta este purul adevar. Femeile sunt abordate de majoritatea barbarilor iar asta la ofera siguranta ca oricand isi poate gasi altul.Si de aceia unele nu pot iubi un barbat, fiindca ele intotdeauna stiu ca au de ales din numarul acela mare de baieti frumosi care au abordato pana in prezent.
Si, ele mai fac asta fiindca au prea multa siguranta ca partenerul lor nu ii va parasii niciodata, si isi permit sa incerce si in alta parte.Si daca nu le merge pasenta se intorc inapoi cu coada intre picioare, sau raman singure. Ceia ce e total gresit felul cum gandesc femeile.Nu sunt misogin, dar asta este purul adevar. Femeile sunt abordate de majoritatea barbarilor iar asta la ofera siguranta ca oricand isi poate gasi altul.Si de aceia unele nu pot iubi un barbat, fiindca ele intotdeauna stiu ca au de ales din numarul acela mare de baieti frumosi care au abordato pana in
Nu iti trebuie facultate sau master sa iti dai seama ca din pacate cel mai probabil o foote altul. STIMA
Salut!
Ai dat mult prea puține detalii ca să poți primi un răspuns, chiar și cu lux de amănunte e dificil să primești un răspuns definitoriu
O relație nu presupune, din punctul meu de vedere, să vă sufocați, dar nici să fii doar tu cel care o caută sau cel care o caută mai mult, să fii tu cel care face mai multe eforturi
Dacă de exemplu te lasă baltă într-un moment sau momente importante pentru tine, dacă nu te apreciază și nu te repsectă și așa mai departe, e destul de clar că nu e in regulă
Însă cel mai important lucru consider că e sa fim atenți la oameni, să vedem cum se comportă cu ceilalți sau mai ales cu cei inferiori, chiar și cum se comportă cu noi sau când sunt ei însăși
Oamenii cu capcane încă din copilărie cum am învățat și în terapie, avem cu toții, unii suntem afectați mai mult și alții mai puțin
Este foarte important să încercăm să vedem oamenii și lucrurile așa cum sunt fără să-i mai judecăm sau să o luăm personal, să mergem mai departe fără ei doar
Succes
La 35 de ani te comporti ca unul de 15 anisori!
ia-o de nevasta, fa ceva, ca de o pierzi si pe asta, ramai pe veci singur!
Cat despre sunatul ala de 3-4 ori pe zi, poate la copilasii de liceu se mai intampla, iindca adultii au treburi mai importante, decat sa stea cu telefonul in mana, non stop.
Nu stiu ce femei ai întâlnit tu dar e nu e cazul sa generalizezi sunt si femei inteligente care stiu sa manipuleze situatia si sa fie gandesca in interesul lor fara sa fie influențate de emoții. Eu nu încerc sa justific nimic si sa iau apărarea nimănui ci doar mi-am expus părerea si anume ca nu trebuie sa fii toată ziua pe capul unei persoane ca sa iti arati dragostea. Probabil ca în situația ta ea are si pe altcineva în afara de tine.
Traim in secolul 21 unde mergem cu telefonul la baie si nu il lasam din mana.Asta nu e o scuza. Ceia ce stiu e ca incerci sa protejezi imaginea negativa a femeilor, si e rau daca nu recunosti si tu defectele astea la o femeie..Nu imi retrag cuvintele cand am zis ca femeile nu gandesc rational ceia ce asa este.O femeie nu poate gandii ca un barbat niciodata fiindca ea nu este capabila sa faca ceia ce poate un barbat.O femeie e condusa de emotie si sentimente.Si este anormala gandirea femeilor la problema pe care am specificato.Nu e o gandire corecta. Femeile intotdeauna se plictisesc foarte repede si aici ma refer ca mentalitatea feminina e construita foarte prost.Nu sunt misogin si nu vreau sa jignesc intr-un fel femeile.Dar daca iei 30 de cupluri care s-au despartit o sa constati ca cea mai mare vina care a dus la despartire e din vina femeii.Si este asa in proportie de 90%.Si cand spun asta nu excud si vina barbarilor dar a lor e mai putin.
Poti sa ii spui cum te simti si ca ai vrea si ea sa incerce in relatie, daca nu intelege atunci desparte te de ea.
Textul asta pare a fi scris de un pusti nu de un bărbat de 35 ani. Ea nu te suna de 5 ori pe zi fiindcă 1 nu e normal și 2 nu cred ca are timp fiindcă probabil o suni tu de 5 ori pe zi. E indiferentă fiindcă o sufoci, și probabil ca e foarte sigura pe tine, de asta nu e geloasa. Ești genul ala care te concentrezi mult pe relație, dar nu constructiv, partenerul nu mai apuca sa ofere fiindcă nu ii vine rândul. Eu dacă iubesc cu adevărat nu sun atât de des zilnic, fiindcă ma vad cu el mai des mai ales când ai peste 25 ani. De ce sa sun când ne putem vedea. Asa fac oamenii maturi, nu telefon. Și ce sa vorbești de 5 ori pe zi? Măcar te vezi cu ea și ai activități, mergeți la film, restaurant stați împreună acasă etc. Dar e posibil sa ai dreptate, ea sa fie mai mult de plictiseala cu tine doar ca eu cred ca e și vina ta pentru asta
Nu este igienic sa mergi cu telefonul in mana la wc, asta in caz de nu te-a educat mamica acasa.
O femeie nu va raspunde niciodata unui mesaj cand este constransa, sau se simte controlata si manipulata!
La 35 de ani nu mai sunteti copilasi nici tu si nici ea, deci nu-i cazul sa staticu telefonul dupa voi si sa va raportati ce faceti non stop. Odata pe zi ar trebuiis a fie arhisuficient, ca atunci cand va intalniti, sa nu va plictisiti unul de altul.
In ce priveste plictiseala, femeile se plictisesc numai daca barbatul este plictistor, cicalitor, manipulator sau incompetent!
Tu de care esti?
Credeam ca ai invatat ceva pana la varsta asta, ca de aia esti singur, pe deasupra vad ca desconsideri femeia si asta este un lucru care te va afecta, pentru ca nu ai invatat sa o respecti si nici sa-i arati ca o iubesti.
Absolut tot ce ai scris aici despre femeie, denota ca esti un misogin!
Dacă nu vrea să vă despărțiți, nu vrea și înseamnă ca ține la tine. Nici eu nu sun de 3-4 ori pe zi persoana iubită. Nu te cataloga după standarde. Mai bine te adaptezi la cum este ea și vezi daca îți convine sau nu. Fiecare este diferit dar nu înseamnă ca și greșit.
Dacă totuși la 35 de ani ai stările astea și gândirea generalistă, nu cred că ai învățat ceva în viață. Oamenii își văd de viata, nu stau unul după altul toată ziua, este toxic să răbufnesti pentru că nu este o standard. (Desi nu știu cine face asta în mod normal, depinde de om dar asta nu ii considera sau desconsidera sentimentele) Sunt femeie apropo.
Tu nu ai inteles un lucru, femeia se plictiseste din orice. Ceia ce se vede este ca te-a deranjat adevarul.Asa este cand spun ca 90%din despartiri este din cauza femei,fiindca femeia este o fiinta care este abordata in permanenta, si o femeie are de unde alege, si de aceia ea pune suflet mai greu intr, o relatie.O femeie daca nu a mers relatia cu unul pleaca la altul fara nici un regret si prostul daca a iubito sufera, dar pentru barbat nu este asa.Nicio femeie nu va veni sa il abordeze si daca va veni va fi doar in cazuri foarte rare.Cat despre barbati plictisitori, asa ii numiti voi fiindca va ofera foarte multa atentie.Un barbat nu poate fi plictisitor daca esti deschisa la comunicare cu el.Monotonia apare atunci cand nu iti place respectivul, si ii cauti motive ca e plictisitor ca sa scapi de el.Barbatii aceia de care spui tu ca sunt plictisitori cu aceia faci casa si familie.Nu faci casa cu acei barbati care stau doar prin cluburi, si tin câte 5-10 femei.Intotdeauna femeia a dat la o parte acesti barbati si poate nu e si cazul tau, si ia ales pe derbedeii care nu le plasa de ele, si nu le ofera atentie. Femeile daca sufera, intotdeauna va suferii dupa barbatul acela care nu ia oferit atentie, si niciodata o femeie nu va suferii dupa un barbat bun.
Te inseli baiete, o femeia nu se plictiseste niciodata, daca are langa ea un barbat care o iubeste, o rasfata si o satisface!
Chiar ai demostrat ca nu ai habar cum sunt femeile, generalizand inutil, ca dovada ca nu ai apucat sa cunosti destule femei, ori nu le-ai iubit suficient, fiindca s-au plictisit si te-au parasit.
O femeie fericita nu va pleca niciodata de langa tine si nici nu se va plictisii in veci!
Tine minte asta, de la mine, care sunt maritata de foarte multi ani, ca nu m-am plictisit deloc de omul cu care m-am maritat si nu as concepe ziua de maine fara el.