Daca citesti mai bine comentariu vei vedea ca nu m-am referit la tine.Nu mai incerca sa acoperi imaginea rea a femeilor.Ca nu am spus de toate ca sunt la fel. Daca te simti asta e.
90%din femei sunt cum am specificat eu, restul de 10% sunt femei care stiu sa isi respecte barbatul.Nu le bag pe toate in aceiasi cratiță dar 90%din femei asa sunt.Tu daca te sti ca esti in varianta aceia de 90% e absolut normal sa te superi.
Eu am 35 de ani am tinut 3 femei cu una din ele am o fetita de 3 ani dar este la ea.Stiu ce inseamna o casnicie si cand fac afirmatiile astea o fac din experientele pe care le-am avut de-a lungul vietii.Am incercat orice varianta pentru a face o femeie fericita si intotdeauna m-am ales cu respingeri din partea unora eu vrand sa fiu un om familist si de casa, iar ele plictisindu-se.Nu sunt impotent, sa nu pot satisface o femeie.Dar o femeie cand se satura de bine pleaca si te lasa balta, si uita momentele frumoase si etc.Nu spune-am asta dar eu am fost intotdeauna acel om care mi-a placut sa trag cu casa si familia mea, dar nu am avut cu cine face aceste lucruri.
Nici o femeie nu se plictiseste cand are acasa vorba buna, caldura, dragoste, intelegere, iesit impreuna afara iar in pat, satisfactie deplina, care sa-i produca orgasme.
Nu-i vorba de impotenta aici, ci posibil de nestiinta ta, sau poate ca nu esti prea dotat, ori nu dai important satisfaciei femeii ori sa-i produci si ei orgasme samd.
Sincera sa fiu, ai avut 3 femei in viata ta si ai fost capabils a le pierzi pe toate. Oare de ce? Chiar sunt toate proaste, plictisite sau nebune?
Daca ma uit un pic mai sus unde ai descris femeile, in care generalizezi si vorbeste atat de urat de femei, nu pot sa cred decat ca esti un misogin, asa cum singur ti-ai dat seama si ai scris ca nu esti, dar exact ce ai scris despre femei, te incrimineaza.
Mi se pare aberant ca o femeie sa te paraseasca ca nu ai un penis dotat.Lucrurile acestea se discuta in familie, e urat si foarte urat sa parasesti barbatul din acest motiv.Cum ar fi daca eu ti-as spune ca imi parasesc femeia fiindca are un vagin extrem de mic.Nu lungimea penisului trebuie sa tina o familie fericita ci caracaterul si comportamentul trebuie sa ii tina fericiti. Felul cum vorbesti cu un om si felul cum te comporti asta trebuie sa faca o femeie fericita. Daca ai ajuns sa pui accent pe lungimea penisului al unui barbat inseamna ca degeaba traiesti.O femeie poate avea un orgasm si prin stimulare clitoridiana, nu e necesar sa iti lasi barbatul ca nu are un penis mare.E foarte urat ce ai afirmat.Inseamna ca pe tine cel mai mult asta te intereseaza la un barbat si de asta stai cu barbatul tau.Regret ca gandesti asa, dar daca tu pentru asta iubesti cel mai mult un barbat ca are un penis mare inseamna ca nu esti suficient de matura mental.Aici ma refer si de asta generalizez.Eu nu ma simt absolut deloc frustrat.Sexul trebuie sa fie 20% important. Daca pentru tine conteaza cel mai mult lungimea penisului decat un barbat care sa te iubeasca, inseamna ca nu iti iubesti barbatul cu adevarat.Inseamna ca il iubesti doar ca are un penis mare, si nu e nevoie sa imj spui ca nu este asa.Ca la comentul care mi l-ai dat imi da de gandit.
Trebuie să încerci să ai o conversație deschisă și sinceră cu ea. Dacă nu se poate, nu mai are rost.
Nu se mai poate fiindca ea nu accepta sa vorbesc lucruri serioase cu ea.De fiecare data cand vreau sa ii spun ceva legat de relatia noastra imi spune sa o termin sa nu mai vorbesc despre asta.Si de aici am ajuns sa spun ca nu ma iubeste.Si o fata care nu ma iubeste si nu sunt totul pentru ea acea fata nu poate sa existe la inima mea.Am incercat sa o iau cu binisorul si nu accepta genul de discutii.Trebuie doar sa o parasesc ca doar asta a ramas de facut.Nu accept sa fiu pe locul 2 intr-o relatie
Probabil ca ti se pare aberant, dar iata ca se intampla, dupa cativa ani in care nu are cum sa simta nimic, fiindca cucul ala nu-i produce nimic, orice femeie isi cauta un amant sau divorteaza.
Tu ai fii incantat sa fii exitat tot timpul si sa nu ejaculezi niciodata?
Fiindca asta se intampla si femeii, sa fie excitata sis a fie abandonata fara sa se bucure de sex, fiindca barbatul nu are cu ce sa-i produca orgasme.
Asta se intampla in lumea femeilor, acre nu spun niciodata realul motiv pentru care divorteaza de un incapabil sa satisfaca, ca sa nu-l faca de rusine.
Sexul este parte din viata intima si desi conteaza f putin, trebuei sa fie satisfacator pentru amandoi partnerii. daca tu nu ai reusits a-sti satisfaci femeile, evident ca te-au paarsit fiindca aia 20% au fost probabil satisfactia ta personala, iar ele au primit 0%.
Inca nu ai cititi mesajul complet.
Am spus ca orgasm poti avea si prin stimulare clitoridiana.Dar se cunoaste de ce tu stai tu cu barbatul tau. Daca stai cu el doar ca te f*** bine atunci scuza-ma ca iti spun dar nu meriti sa ai un barbat care sa te iubeasca. Daca stai doar pentru asta pai la 50 de ani ce faci il lasi ca nu te mai poate satisface.Tu nu iti iubesti barbatul.Tu ai o iubire falsa pentru el si asta imi dai mie personal de gandit.E aberant sa zici ca iubesti un om doar ca are p*** mare.Tu nu il iubesti pe el, ii iubesti penisul lui, si cand iti spun asta ma refer la faptul ca pe tine nu te intereseaza celelalte calitati cum te intereseaza penisul lui.Pentru tine un barbat poate sa fie cel mai bun dar daca nu are un penis pe masura ii spui la revedere.Cu asemenea conceptii gresite pe care le ai despre barbati cu penisuri normale pe care tu le numesti mici nu o sa faci casa cu absolut nici un barbat.E greu sa te desparti de un barbat care are penisul mic si ai si 2 sau 3 copii cu el, atunci saracii copii sufera din cauza prostiei mamei ca e nemultumita sexual.Si atunci mama ii baga copiilor vorbe rele despre tatal lor vorbindu-l in toate felurile rele.E anormal cum gandesti. Exista multe metode de a provoca orgasme unei femei. Exista pastile pentru acele femei care nu pot avea orgasm, exista multe metode cand iti iubesti barbatul cu adevarat* si nu vrei sa il parasesti. Pentru tine 90 % conteaza penisul barbatului sa fie mare celelalte calitati mai putin sau deloc. Exista medicina care ne s-are in ajutor, pentru probleme acestea.Cand iti iubesti barbatul, sotul, iubitul, atunci faci tot ce se poate sa il ti langa tine.Cunosc femei care au barbati cu penisuri mici de 10 cm si nu sunt mofturoase fiindca ele nu pun pe primul loc penisul unui barbat.Ce sa faci cu un penis de 27 cm cand o femeie are in vagin maxim 16-18cm.
Chiar nu ai inteles nimic din ce am scris!
Vad ca-n frustrarea ta ai inceput sa bati campii si sa inventezi ceea ce eu nu am spus niciodata aici iar topicul asta este despre tine, nu despre viata mea intima, pe care nu am sa o discut cu nimeni aici, niciodata!
Ma rog, cu misogini ca tine oricum nu am ce discuta, fiindca urasc femeia si tot ce spune ea, fiindca nu-i capabil sa o inteleaga, sa o iubeasca si sa o satisfaca, sau poate nu are cu ce si atunci isi varsa frustrarea pe orice femeie are in fata.
Pana nu inveti sa respecti femeia, nu vei avea niciodata una langa tine, care sa te accepte asa cum esti!
Pentru Violleta!
ups se pare ca te-ai
simtit.Asa este cand cineva iti spune adevarul.Asta esti tu, cu pretenti si mofturi, ai numai penisuri mari in cap si nu o sa te schimbi niciodata.Pana nu inveti sa apreciezi si sa iubesti un barbat asa cum e el, asa cum la facut Dumnezeu si pana incetezi sa mai pui pret pe penisul unui barbat asa vei fi tratata de majoritatea barbatilor.Fiindca tu doar sti sa spui eticheta, si respecti si iubesti un barbat doar daca are p***mare.Asta esti tu, fiindca asa ai fost construita sa gandesti.In felul in care gandesti nu te astepta sa primesti reapect si iubire de la un barbar, si daca vrei sa stii eu nu am penisul mic si nu despre asta era problema la mine, ca sa ti-o spun.In viata ta cat o sa traiesti vei fi tratata urat fiindca tu doar asta iubesti la un barbat mai mult penisul.Deoarece mi-ai dat cu hate inapoi inseamna ca te-ai simtit.Si barbatii cu penisuri medii sau mai mici merita sa fie fericiti nu doar cei cu penisuri mari, si ce ti se pare ca am zis rau in comentul anterior.Te-am descris pe tine ca persoana fiindca asta ai dat de inteles ca iubesti la un barbat penisul mare.Toti meritam sa fim fericiti indiferent daca avem penis mare sau mic.Toti suntem creati asa cum a vrut Dumnezeu sa fim.Si toti meritam sa fim iubiti.E greu sa accepti asta pentru ca tu vezi satisfactia sexuala doar intr-un penis mare.Barbatii cu penisuri mici sau medii, normale pentru tine aia nu sunt barbati, si le dai cu flit sau deja le-ai dat inainte sa te logodesti cu sotul tau.Pentru tine a fii barbat inseamna sa ai un penis mare ai atat. Daca e penisul mic atunci nu mai e barbat respectivul, e neatractiv.Nu te cunosc dar din comenturi asta mi-ai dat de gandit.Chiar nu am vrut sa te supar, dar imi place sa spun lucrurilor pe nume fie ca sunt criticat pentru asta sau nu.Respectul si iubirea reciproca e cea mai importanta intr-o relatie nu penisul.Nu ma simt deloc frustrat am un penis destul de bun si nu asta a fost motivul despartiri mele cu fostele. Daca 2 sau 3 femei paraseste un barbat celelate femei credeti ca respectivul e de vina cu ceva.Ori nu stie sa satisafaca femeia, ori e prost, fraier sau cum va fi, asta e mentalitatea feminina, si e una gresita din punctul meu de vedere.Ce o sa faci atunci cand barbatul tau va ramane fara erectie la 50de ani il lasi? Sper sa nu, ca la felul cum mi-ai dovedit cum gandesti cred ca asta vei face.Schimba-ti felul de a gadii ca gandesti foarte rau.Fie barbat sau femeIe meritam sa fim reapectati si iubiti indiferent cum aratam sau cat de mare sau mic ne este penisul.Trebuie sa existe iubire, rabdare si intelegere intr-o relatie nu sa parasim pe cineva doar ca asa ne vine noua.Trebuie sa existe comunicare, iubire, respect, fidelitate.Si cand spun asta nu gresesc cu nimic.Am descris normalitatea intr-o relatie fiindca o relatie asa trebuie sa fie cu bune si cu rele.
Pai din pacate asa este viata! fiecarei fete sau femei ii este sortit cineva! il viseaza pe ala! se marita cu ala! accepta situatia! asta este!
emiliancftepup întreabă: