Intreaba-te ce puncte comune aveti si pune accentul pe ele.
Dar,ar trebui sa nu iti lansezi sufletul intr-o asemenea aventura,e riscant,el vine, pleaca si chiar daca ar fi ceva intre voi, vei trai o relatie aproape inexistenta, dureroasa si nesigura, la distanta...mai bine ai incerca sa te apropii de el ca amica buna si sa-l cunosti cat mai bine, sa-l lasi sa te cunoasca si sa vezi cat de mult va potriviti.
Pentru ca daca va potriviti, el va fi primul care va realiza acest lucru, dat fiind ca e mai mare cu 5 ani...
Ai grija de tine si iubeste-te, nu te supune unor fixatii care ti-ar putea amari sufletul, ai numai unul...si cand doare, doare tare rau!
5 ani nu conteaza? Daca te lasa insarcinata si intra la racoare apoi te asigur ca va conta, mai bine te reprofilezi spre cineva mai apropiat varstei tale.
Buna.
Pai daca e plecat din tara si se intoarce, cred eu, apoi pleaca din nou ce rost mai are?
Mai bine ramane-ti prieteni, parerea mea. E si 5 ani diferenta, acum nu conteaza asta doar daca esti minora, cati ani aveti? daca tu ai sub 18 ani si ala e mai mare cu 5 ani i-ati adio aparentele inseala, numai bine!
Doar cei prea tineri sau prea in varsta folosesc sintagma "varsta nu conteaza". Evident conteaza. Important e sa fiti pe aceeasi fregventza. Unii se maturizeaza prea repede, altii niciodata... de asta se intampla ca varsta sa nu conteze cateodata.
Cam conteaza varsta, deci lasa-l pe ala in pace, si nu-l mai tacina atat de mult!