| iKivy a întrebat:

Vreau sa va multumesc voua, celor care m-ati ajutat tot timpul si nicio intrebare de-a mea n-a ramas fara raspuns. Apreciez efortul facut de voi, multumesc. Vreau sa inchei viata, fara gand de razgandire, m-ati ajutat in a ma cunoaste, m-ati ajutat cu fetele, m-ati indrumat ce sa fac ca sa ies din monotonia vietii, va multumesc. Viata mea se va termina la scurt timp dupa ce voi apasa butonul "Publica Intrebarea". Sunt pregatit de tot, de durere, de absolut tot ce va urma, tot ce doresc este ca dupa ce veti citi asta sa comentati sfaturi pentru cei ce au trecut prin momentele prin care am trecut si eu, poate e lume care cauta gen : "monotonia vietii TPU" si sa va gaseasca pe voi comentand aici, voi, niste oameni minunati. Stiti? Speranta, moare ultima, la mine, e moarta de mult timp. Am sa inchid ochii, dar pana in ultimul moment am sa-mi amintesc de voi. Pa lume rea si cruda! Va iubesc pe toti, fara exceptie.

21 răspunsuri:
| Marsi a răspuns:

Hmm cu placere dar totusi esti mare idiot rolling on the floor)

| adriang95 a răspuns:

Zi-mi ca doar ești troll și că nu ai vorbit serios. Altminteri luni valea la psiholog pentru că, prietene, de asta ai nevoie!

| Marsi a răspuns (pentru adriang95):

Se duce mort la psiholog?

| dragosionut94 a răspuns:

Stai linistit parerea mea k viata este prea frumoasa!

| adriang95 a răspuns (pentru Marsi):

Pare destul de întreg la minte să nu facă ce a zis... Dacă nu este, la legiști!

Pare da a postat la rubrica gresita cred.

| adriang95 a răspuns (pentru Marsi):

Puțin tratament cu niște Heavy Metal și se rezolva. De umflat nu îi putem umfla 00le cu pompa

Hmm eu cred ca nu a murit inca pun pariu ca inca misca thinking

| IRegretNothing a răspuns:

Pff. E clar. Romania a facut o alta victima. Ori char vorbeste serios, ori face pe el de ras la comentarii. In cazul in care vorbeste serios, sa stiti ca David Hume a spus: "I believe that no man ever threw away life while it was worth keeping." si eu sunt de acord. However, imi pare rau de el.

| VadTot a răspuns:

Un Sinucigas nu va scrie in veci atit de coerent! Si bine articulat si cu atita grija!laughing)))Un Sinucigas daca abia mai scrie cateva cuvinte si alea incurcate si amestecate.un sinucigas se sinucide si gata!

| Marsi a răspuns (pentru IRegretNothing):

Daca chiar a vorbit serios eu vreau sa il felicit pentru sinceritate si daca o sa apara la stiri BUNA MAMA!

| Marsi a răspuns (pentru VadTot):

Nu chiar mai Cal Lightman laughing))) stai tu calm

| VadTot a răspuns (pentru Marsi):

ăăă?

. e un serial se numeste lie to me incearcal daca chiar te pasioneaza chestile de genu laughing) nu toata lumea e la fel nu toti sinucigasi sunt la fel

| Marsi a răspuns (pentru Marsi):

Incearca`l* sinucigasii*

Un Sinucigas nu va scrie niciodata o intreaga epistola! a si inca ceva a uitat sa si ceara scuzelaughing)si sa i para rau.ăăă? si daca ne iubea nu ne facea astalaughing) si colac peste pupaza n are nici un pic de imaginatielaughing

Hmmm cunosteam pe cineva si cand s`a sinucis a scris perfect 3 pagini a4 fata spate in care si-a cerut scuze pentru tot si chestii de genu asa ca nu cred ca e ca tine de data asta

Eu cred ca se prapadeste ras de noi de comentariile noastre asa ca sa l lasam in pace sa nu rada si chiar sa moara din cauza excesului de râslaughing)

Sa faca ce vrea din partea mea d`aia nu o sa mai dorm eu ca s`a sinucis un astfel de idiot... De ce dupa masturbarea la baieti parca nu mai ai chef de nimic? Si parca regreti ca te-ai masturbat? Fundoiu happy asta e una din restul de intrebari postate de el

E Vezi cand spuneam ca masturbarea duce la singuratate si izolare de intreaga lume...asta sa fie invatatura pentru toti copii de varsta lui! si excesul asta de calculator pe majoritatea îi Tâmpeşte! Hai noapte buna!

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Wake up!