| OnlyTheScript a întrebat:

Vreau sa va povestesc ceva.....prietenul meu mi-a dat parola lui de facebook, iar eu intr-o zi am intrat pe facebook-ul lui si m-am uitat la mesaje..si am vazut acolo cand vorbea cu o fata, au vorbit ei ce au vorbit, iar fata respectiva l-a intrebat daca are iubita, iar el a zis :" nu de ce?". de obicei asa fac baietii pe facebook sau cum? ..ca eu una nu cred ca este normal ca el sa zica " nu nu am iubita" cand de fapt el e cu mine si zice mai mereu ca ma iubeste, chestii din astea... voi ce credeti?:S

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu nu vrei sa intelegi ca prietenul tau a avut dreptate: tu nu esti iubita lui.

| Nu a răspuns:

Sincer, chiar mai trebuie sa intrebi? Nu ti-e clar?

| OnlyTheScript explică (pentru neutrino):

Dar chiar nu inteleg...

| deiiupitii a răspuns:

Daca chiar te iubea, nu ii spunea respectivei fete ca nu are iubita, poate trebuie sa discutati amandoi despe aceasta problema.

| OnlyTheScript explică (pentru Nu):

ma gandeam ca poate asa mai zic baietii pe facebook.dar daca nu ma iubea atunci de ce mi-a mai dat parola lui de facebook? ...de ce la scoala se uita incontinuu la mine? de ce se rusineaza cand colegii vb de mine?

| OnlyTheScript explică:

Vreau sa adaug ca el nu o cunostea pe acea fata

| kbxftw a răspuns:

Toată lumea e interesat de noutăţi, aşa că dacă găseşte oportunitatea, nu dă cu piciorul.
Deştept băiatul.

| Nu a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Vezi ca pe Facebook, Mess, sau fata in fata, tot el scrie, tot el vorbeste, tot el gandeste. Deci unde spune anumite lucruri, e chiar irelevant.
Daca e sa vorbim de faptul ca, da: pe net, majoritatea au mai mult tupeu, e foarte adevarat. Insa asta nu schimba ceea ce am zis mai sus.
De ce ti-a dat parola lui de Facebook? Probabil de fraier, uitand sa stearga mesajele.
De ce la scoala se uita in continuu la tine? Ca te place (dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii singura pe care poate sa o placa).
De ce se rusineaza cand colegii lui vorbesc de tine? Ca asa-s majoritatea baietilor la varsta lui (care probabil nu depaseste 16 ani).

| mikomin a răspuns:

Daca te iubea nu facea asa ceva, concluzia? nu te iubeste!

| h3r a răspuns:

E facebook-ul așa de mare, și voi nu aveți poze împreună pe site-ul ăla? Urât!
Altfel nu putea zice că n-are iubită...ori aia e prea proastă ca să-și dea seama.
Însă, tu nu reprezinți nimic oficial pentru el.
Că a vorbit verbal sau în scris cu aia, nu contează! Ci gestul în sine.

Nu văd o relație serioasă și de lungă durată, renunță la el, dânsul a spus clar că nu are iubită!

| Lindsey a răspuns:

Nu vreau să par grosolană, dar poate în felul acesta a vrut să scape de tine

| pupuproblema a răspuns (pentru Lindsey):

Raspunsul tau mi se pare cel mai logic!