| keybyeTeQuila a întrebat:

Buna TPU vreau sa va rog sa-mi scrieti si mie prima experienta sexuala.si la citi ani ati avut-o vreau detalii de decor de lengerie stiti voi mai ales fetele.multumesc ofer fundita.

7 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Daca vrei sa ti povestesc cu lux de amnunte o pot face pe mess k mi se pare prea intima chestia sa o afisez aici. Ce zici?

| keybyeTeQuila explică (pentru eurynomus):

Imi pare rau dar nu am mess

| eurynomus a răspuns (pentru keybyeTeQuila):

Ok

| IustinaC a răspuns (pentru eurynomus):

Posteaza si aici, orcum...cine te stie? te rog, vreau sa stiu si eu

| eurynomus a răspuns (pentru IustinaC):

Crede ma k asi ocupa mult spatiu si in cestia asta necestita un dialiog oarecum care aici e mai greu de realizat, deci daca esti catusi de putin curioasa este un singur mod de a afla. Idul: euryomus3free happy

| CausingCatastrophy a răspuns:

Da n-ai vrea sa ne filmam mai bine?

| Zuzu6235 a răspuns:

Ce va mai place sa va mai bagati in seama. ma refer la cei care isi dau id-urile ca sa se laude cat de multi prieteni(cu care vorbesc o data de craciun si probabil de paste) au in listele lor de mess. e categoria potrivita, tipa sexy a pus o intrebare pertinenta, asa ca nu vad cine v-ar arata cu degetul sa zica : uite-l pe ala de pe TPU care a facut-o cu...

sa revenim on-topic.prima experienta ca baiat am avut-o dupa ce am term liceul. aveam 19 ani.am avut o relatie cu o fata de ceva timp inca din liceu, iar dupa bac am mers in vacanta de vara (ea era vrgina si am asteptat-o) am mers intr-o excursie si la un hotel unde eram cazati cu mai multi prieteni am facut-o in cele din urma. a fost...super sa zic pe putin sa o faci cu persoana la care tii.ptr mine au fost mult mai faine experientele de dupa dezvirginare.nu mai era durere, frica din partea ei.