| ElsW3eR a întrebat:

Vreau sa va spun ca acum doi ani adica in vara lui 2013 am cunoscut o fata din alta localitate si pana la urma am ajuns sa fim impreuna.Ne intelegeam bine si am fost impreuna pana la Craciun cand mi-a zis ca trebuie sa punem punct relatie. Asa zisul motiv a fost ca nu prea o sunam, nu intram pe facebook sa vorbesc cu ea, etc. dar nu-i adevarat. Acum a ajuns in clasa a 9-a si este la acelasi liceu cu mine. Acum doua luni am inceput din nou sa vorbim si am ajuns iarasi sa fim impreuna...Am inceput sa tin foarte mult la ea..Chiar o iubesc si as face orice sa o vad fericita. Ne intalneam in pauze, ne sarutam, ne tineam in brate... dragoste de adolescenti happy. Cu o saptamana inainte de Craciun imi zice ca a sunat-o o fata si i-a zis ca eu am iubita si ea trebuie sa ma lase in pace sa-si vada de viata ei. I-am spus ca e o minciuna si ca cine a sunat-o a vrut doar sa faca misto de ea, sa ne desparta. Am incercat insa in zadar. S-a despartit de mine si s-a impacat din nou cu acelasi baiat cu care a fost si inainte cand s-a despartit prima data de mine. Eu chiar o iubesc si nu stiu ce sa fac. Ar trebuii sa incerc sa mai vorbesc cu ea sa-i zic ca vreau sa ne impacat sau ar trebui sa o las in pace pentru ca dupa parerea mea e indiferenta si nu-i pasa de mine dar eu chiar tin la ea. Eu am aproape 18 ani, ea avand 16.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Pare a te considera roata de rezerva. Vine la tine cand ramane singura. Daca o simti indferenta, chiar nu are rost sa mai incerci. Cel mai bine iti gasesti o fata care sa te placa si sa vrea sa fie cu tine.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Las-o in pace, are si ea dreptul de a fi fericita.

| Emilian65 a răspuns:

DAca ea umbla din baiat in baiat, las-o si gaseste-ti o prietena care sa te iubeasca cu adevarat si sa aveti o relatie frumoasa.

| ElsW3eR explică (pentru SkyPilot):

Voi incerca...Desi o iubesc foarte mult. Multumesc mult pentru raspuns!

| SkyPilot a răspuns (pentru ElsW3eR):

Imi pare rau pentru tine. O sa-ti treaca. Toti am trecut prin asta.
Multumesc pentru fundita!

| ElsW3eR explică (pentru SkyPilot):

Cu placere!