| C26 a întrebat:

happy
Vreau sa vad ce credeti voi, si ce raspunsuri imi dati la intrebarile melebatting eyelashes
- De ce in ziua de azi nu mai sunt baieti care sa-si iubeasca fata de langa ei, si care s`o aprecieze? De ce voi baietii dati cu piceorul la fetele cuminti? De ce in ziua de azi sunt numai baieti care isi bat joc de fete?straight face
-Credeti ca intr-o relatie conteaza varsta? De ce? happy

Va multumesc! :* Cel mai detaliat raspuns, si mai bun FUNDA! happy

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Stii care e treaba? Multe fete cuminti sunt genul ala de fata disperata de frica sa nu-l piarda etc...il controleaza mereu, face unele faze aiurea.Vezi din chestiile astea un baiat o ia pana la urma de fraiera.La o fata usoara ca sa nu-i zic altfel n-o sa-i prea pese niciodata de ce faci, unde te duci, cu cine(alora le pasa doar de bani si cam nimic mai mult). Varsta da conteaza! Mai vad pe aici intrebari, povesti ale copiiilor de 11-12 ani.Ce relatie sa aiba acei copii? Altii pe vremuri la varsta aia se jucau in fata blocului!
Chestia cu "sunt numai baieti care isi bat joc de fete" nu este adevarata ci este doar o parere a unor fete care au fost facute sa sufere de mai multi baieti! Daca baiatul primeste din partea fetei ceea ce ofera(respect,incredere, fidelitate, iubire, intelegere) totul o sa fie ok.
Succes, te pup!

11 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

^De ce s-o aprecieze când sunt paparude destule?
^Nu toți își bat joc, alții mai dau și pe acasă, doar că sunt legați la ochi și probabil nu văd femeia care merită iubită.
^Nu, nu contează. Dar aici fiind vorba de o relație serioasă și cel puțin, partenerii să aibă peste 20 de ani.

| madalinamadu a răspuns:

Nu toti baietii isi bat joc de fetele cuminti si care ii iubesc, sunt si unii care, chiar tin la fata de langa ei, o apreciaza si o iubesc.Dar in acelasi timp tind sa cred ca acei baieti care nu respecta fetele au suferit odata din dragoste si acum le este frica sa nu mai pateasca la fel.Iar legat de ultima intrebare, nu cred ca trebuie sa contele varsta. Evident, daca este o diferenta extrem de mare toti vor comenta dar pana la urma nu conteaza ce cred ceilalti.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Baieti care iubesc sunt. Doar ca nu-s aia care te fluiera pe strada, si nici aia pe care ii gasesti in club.
Banuiesc ca erai frustrata cand ai scris intrebarea. Asa-i? "batting eyelashes"

| Bogdan2104 a răspuns:

1. Am mai zis-o de n ori, pentru ca o fata/femeie sa fie apreciata, trebuie sa dovedeasca ca merita asta.
Presupun ca ai si tu vreo 14-15 ani si auzi tot felul de chestii de la alea "mai mari" ca de, toate-s experte in dragoste si relatii mai nou!
Fii convinsa ca majoritatea dintre noi apreciaza o fata atunci cand observa ca ea chiar are ceva de oferit, ca e demna de acest respect.
2. Treaba asta cu varsta difera in functie de persoana si, eventual, context.
Din punct de vedere al unei relatii stabile, mi se pare sanatos ca ea sa fie cu 2-3 ani mai tanara.
Daca este vorba strict de o aventura, nu cred ca varsta mai are importanta, desi presupun ca sti vorba cu "gaina batrana" happy

| C26 explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Eram curioasa. Pt ca cu cat cunosc mai multi baieti, cu atat nu mai am incredere in niciunul laughing

| C26 explică (pentru Bogdan2104):

Pff.hee hee Nu, am pus aceste intrebari deoarece am trecut prin asta nu ca am auzit de la alte fete. happy Si culmea ca am dat numai peste baieti din astia. Ultima data am avut o relatie de 4 luni, in care m-am implicat foarte mult, i-am fost fidela, l-am iubit, l-am respectat, dar nu am fost apreciata happy oh go on Poate si de aia, sunt dezamagita de majoritatea baietilor happy

| cllaudDia a răspuns:

E adevarat ca in ziua de azi asa sunt majoritatea baietilor, dar in mare parte asta se intampla si din cauza fetelor. Totusi exista si baieti care stiu sa aprecieze fetele cuminti si nu le dau cu piciorul.Totul depinde in mare parte de fata cum se poarta si cum stie sa isi scoata in evidenta aceste calitati, iar cand baiatul observa aceste lucrurile astea cu siguranta invata sa aprecieze ce are langa el.
Iar varsta conteaza intr-o oarecare masura. Adica daca ai 20 de ani, iar partenerul in jur de 30 apar neintelegeri, fiecare dorindu-si lucruri corespunzatoare varstei. Cel mai bine este ca baiatul sa fie mai mare cu 2-3 ani.

| Bogdan2104 a răspuns (pentru C26):

Na, or fi fost din categoriile de care zice Cotarlanu, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi happy

| C26 explică (pentru Bogdan2104):

Nu era din categoriile alealaughing

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru C26):

Mai cauta. Daca nu merge, schimba modul de a cauta!

| Larisssaa a răspuns:

- Nu toţi băieţii sunt aşa. Încă nu au dispărut toţi. Dar nici cu fetele nu e altă treabă. Sunt nişte fete ˝ simpatice˝ şi nişte fete...(înţelegi tu). La fel este şi cu băieţii.

- Depinde diferenţa de vârsta şi iubirea dintre ei.