Pai dac au trecut deja 2 saptamani poti face un test de sarcina ...si sa nu crezi ca tio spun cu rautate da la varsta asta nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva plus ca acum la ce simptome ai ai putea fii insarcinata si daca ii spui iubitului tau sunt absolut sigura ca te va lasa cel imi bine e sa faci un test si sa-i spui mamei tale, poate faci avort... naspa eu iti urez noroc funda?:d
Ia un test din acela de sarcina`:O
la 13 ani viata sexuala sa ti`o incepi`...da cred ca esti insarcinata. Fugi si spune-le parintilor mai repede, ei te vor scoate si chestia asta!
Frate ce e in capu vostru?
Auzi la 13 ani faci sex neprotejat.
Iti urez bafta oricum, sa nu fi ramas insarcinata dar sa-ti fie invatare de mine.
Hmm. 13 ani, cam devreme pentru un asemenea hobby, te-ai cam grabit posibil sa fi ramas, desi cred ca e cam devreme pentru greturi
E posibil, daca ai facut neprotejata ...cred ca sti si tu ca ar trebui sa mergi la un medic ginecolog...
Ce mai e si cu lumea asta...la 13 ani faceti sex mah da-o-n pana mea chiar asa de rau ati ajuns, sexu' se practica acolo pe la 17, 18, 19 ani...in fine baietii se exclud din limetele astea de varsta ca mno ei is mai dornici sa faca acest "exercitiu"