Sa-ti vezi de treaba ta. De ce? Pentru ca e fustangiu. Vrea mai multe fete. Sau poate a vrut doar o aveantura cu tine..Si. Spera ca pana la sfarsitul serii sa te aibe si in pat. Apropo nu te mai saruta si tu cu oricine prin cluburi. Nu zic ceva. E viata ta.Dar totusi. Lasa-l in pace. Sa stea cu toate stoarfele..Ca oricum multi baieti / barbati aleg mai mult distruse decat fete frumoase..Esti fata frumoasa, desteapta..Gasesti tu altu. :* Funda?:*
Nu are importanta cum arata fata cu care s-a combinat.Cel mai probabil ceea ce a facut cu tine, a facut si cu alte zeci sau sute de fete. Desi tu te-ai simtit speciala in acel moment (daca el e un artist al seductiei sigur a reusit), asta nu a insemnat nimic.
Băiatul joacă încă în semifinale, adică încă nu are de gând să aibă o relaţie serioasă.
Acuma şi tu crezi că dacă te săruţi cu un tip la 10 min după ce l-ai cunoscut o să ai vreo relaţie cu el? E stupid, un om sărută când se îndrăgosteşte sau când vrea sex. Cum tu ai plecat şi nu ai mai putut sa-i oferi aia, s-a dus la alta(ce importanţă are cum arată? unii dacă ar putea ar f*** şi gaura cheii).
A fost doar un moment din viata ta...ai gresit, i-ai cedat(sarutul) dupa 10 min desi atunci v-ati cunoscut, treci peste nu se merita cum s-a mai zis pare cam fustangiu joaca pe mai multe fronturi, deci nu merita efortul
bafta
Tu nu realizezi că ai fost doar o jucărie pentru el?
Deschide-ți ochii draga mea.
Ca nu i-a pasat de tine asta sa crezi! Dar cam repede dupa 10 minute dupa ce v-ati vazut sa va sarutai...asta se face cam pe la a II-a intalnire...
Problema e ca, s-au despartit din cauza mea. Am vorbit cu un prieten de al lui si mi-a spus ca ar fi vrut sa fim impreuna.
Mutubal întreabă: