anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.Vreau si eu părerea voastră.Ţin foarte mult la cineva care şi-a bătut joc în trecut.Pss[acel cineva]happy.Nu ştiu ce să fac.Să rămân amică cu el trăind cu sentimentul că nu îl voi avea niciodată sau să mă îndepărtez de el şi să încerc să îl uit.

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Buna! Eu spun ca pentru moment nu ar fi indicat sa ramai amica cu el pentru ca te-ar seca de puteri daca pot folosi acea exprimare, sa fii prietena cu cineva pe care tu nu il doresti doar ca prieten. Eu spun sa alegi un MOVE ON si incerci sa dai de cineva care chiar te merita si de la care sa te poti astepta numai la lucruri bune si placute. Stiu, imi vei spune ca e usor de zis, insa de facut nu prea. Dar priveste lucrurile pe care le vrei sa le faci in asa fel incat sa-ti fie tie benefice happy Adica, sunt sigura ca nu ai alege ceva care sa-ti faca rau. Iar o relatie de amicitie, chiar si pentru moment nu e buna pentru tine. Mergi mai departe, implica-te in activitati, alte chestii, astfel incat sa cunosti alti oameni, sa te aproprii de alte persoane, lucruri care sa te tina ocupata, pentru a nu fi cu gandul acolo, la el. Iar atunci cand vei simti ca ai gasit persoana potrivita care a putut inlocui ce era, atunci poti sa redevii amica cu el. Dar daca ajungi in stadiul asta, iti spun eu : nici nu o sa-ti mai pese daca esti amica cu el sau nu. Asa ca, iti doresc multa bafta in alegerea pe care o vei lua, pentru ca indiferent care va fi aceea, vei avea nevoie de multa putere happy

8 răspunsuri:
| crazycrazy89 a răspuns:

Buna,toxiqalchool! Vreau sa-ti spun ca si fostul meu iubit a trecut(cu mine)prin ceea ce treci tu, dar el era in locul tau.Eu nu mi-am batut joc de el pentru ca tineam la el, dar intotdeauna il subapreciam si incercam sa-i scot in evidenta doar defectele, pentru ca el era cel mai golan baiat din scoala, dar cu mine s-a purtat foarte frumos.Asa ca el nu a rezista sa ramanem prieteni chiar daca eu asta i-am propus si s-a indepartat de mine cat a putu el de mult.Azi doar ne salutam si nimic mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam greu sa traiesti cu el, apasata de sentimentul asta ca si-a batut joc de tine in trecut.
Stii cum e, omul care te-a vandut o data sigur te va vinde si a doua oara.

| Bebeeeee a răspuns:

Iubita nu merita sa suferii pentru baietii, adevarat ca sunt unii baietii pentru care merita sa luptii, dar daca acel "cineva" nu te-a apreciat..nu te merita:* mergii mai departe si gandeste-te ca esti mai aproape cu o inima franta de cel cu care vei fii pentru totdeauna si te va face fericita:*success in a lua decizia buna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-l in pisici.

| Rawwrr a răspuns (pentru aniohetova):

Cum să îl uit atâta timp cât îl văd zi de zi?thinking

| Rawwrr a răspuns:

MulŢumesc tuturor pentru sfaturi.Va pup:*.

| heiii a răspuns:

Tii foarte mult la prietenia lui? este mai importanta aceasta decat faptul sa fii iubita lui? raspunde la cele doua intrebari si vei afla ce trebuie sa faci.parerea mea, daca si a batut joc inseamna ca nu ti a fost prieten. prietenii nu isi bat joc de cei care la randul lor le sunt prieteni, dimpotriva ei sunt singurii care nu misca un muschi al fetei cand ceilalti rad de tine si uneori iti ia si apararea.

| Sara3247 a răspuns:

Buna! Eu cred ca ar trebui sa il uiti si sa stai departe de el o vreme.Stiu cum e si nu este deloc usor, dar eu asa am facut si acum totul este ok.happy.