Daca iti iubesti iubitul ACTUAL si simti ca si el te iubeste, aveti si ceva timp impreuna, ramai cu el! nu ai spus daca cel care ti-a dat mesaj este vreun prieten vechi daca da. Deci tu mai simti ceva pentru cel care ti-a trimis mesajul(cred ca nu)atunci laso balto, fa-ti viata si nu te uita in trecut asculta-ti inima!
Te-a facut curva si tu il ierti? Scuza-ma dar chiar esti proasta. Daca iti iubesti iubita nu o jignesti. Ce dracu, trezeste-te. Ce naiba iubire e asta? Am stat si eu cu un nesimtit care se purta naspa cu mine dar nu m-a facut curva niciodata.
Nu a mai stiu ce spune, pur si simplu i se umpluse paharu, stiu ca ma iubeste imi arata asta mereu.aCUM A clacat.pt tot ce i am facut.
Am inteles. Toti spunem lucruri urate la nervi dar cand un baiat te jigeste in felul asta nu prea e de iertat. Cel putin din punctul meu de vedere te injosesti. Un baiat care te iubeste nu o sa te jigneasca niciodata, indiferent ce i-ai face.
Te-a jignit, da?
Asta e cel mai dureros lucru mai ales cand il auzi de la persoana draga tie.
Ramane la alegerea ta ce vei face in continuare, dar iti spun sincer, eu nu as suporta niciodata o astfel de jignire indiferent de persoana care mi-o spune... Fa exact cum te taie capu'.
Daca tu ai acceptat sa fii injurata,se va ajunge si la bataie si nu in joaca,daca voi va injurati reciproc ce relatie este? ce poti invata de la el? ce,crezi ca se va schimba? nuuu, va fi din ce in ce mai rau, ii vor veni in minte acele faze din trecutul tau, si iar te va injura, si pana cand? vrei sa te strice? ce ai copii cu el? de ce te face "c...rva? daca el a fost primul?