| dincolodevise a întrebat:

Buna TPU... vreau si eu statusri gen:"ramai cu prietenii tai"...

3 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu-ti pasa? Foarte bine, nici mie.

Vorbele mele dor? Dar ce`ai vrea, Sa te alinte?

Invidia e mare.impusca-te,hai deschide geamu' si arunca-te...

Maine va fi frumos, maine va fi mult mai bine, azi … e doar azi…

Am invatat din dezamagiri, dar a trecut.acum e randul nostru sa ne iubim.

O lume in care ne iubim.si tu ma stii.ma ai, ma vrei. eu te privesc si nu-mi ajunge.te tin si nu ma satur.te am.si te mai vreau.si te mai vreau!

M-ajuti sa trec peste momentele grele, tu esti cel mai frumos refren din toate piesele mele.

It's time for : "i don't care"!

Si-am invatat ca vin parti bune cand totu-i greu.si-am invatat sa le astept pe alea mai mereu.

Sunt al naibii de fericita.pe cuvantu meu de mincinoasa.

Ok! si`ti spun noi 2, cine suntem noi
E povestea noastra in care doar noi suntem eroi.

Am avut clipe ce nu vroiam sa se termine.acum stau si ma intreb ce nu a mers bine.

Era frumos sa ne jucam in doi,
Dar te-ai jucat tu singur pentru amandoi.

M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor. M-ai facut sa te ador.

Te simti coplesita, da' n-o lasi sa se vada, ca ai sufetu' mai pur decat un fulg de zapada!

E un pic ciudat cum oare
O secunda fara el te doare.

So what can I do with my life without you?

Tu esti tot... ce nu au fost ei toti la un loc!
Şi mi se pare că eşti la categoria greşită.
Zi frumoasă!

| Andreeuţa a răspuns:

Nu am nevoie de uneori!
Prietenii falsi te injunghie pe la spate, dusmanul in fata. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite cu ei.
Sti bine ca mereu voi trece spunand: Nu mi pasa nu privesc in urma mea!
Prietenia e ca o sfoara: daca o rupi,chiar daca o legi la loc, nodul ramane!
Cei ce te fac sa suferi nu-ti sunt prieteni adevarati,iar cei ce-ti sunt prieteni adevarati nu te vor face niciodata sa plangi!
Intr-o zi vei trece pe strada,pe locurile unde stateam si vei realiza ca ai renuntat prea repede la ceva ce am construit cu greu!
Si stiu ca sunt inconjurat/a deingeri cu o a doua fata,nu as vrea sa stiu de ea.Dar sunt si cei care-mi alina sufletul cand plange, acel suflet pururea scufundat in sange[ Versurile din poeziile lui Sima aka Taz]
astea sunt mai mult ce mi-am amintit si create de mine... originale si simple, dar patrunzatoare.

| Alleexxx a răspuns:

Hmmmm...cel mai bus status ar fi...RAMAI CU PRIETENII TAItonguetongue poate tipu nu intelege la ce faci u aluzie

Întrebări similare