anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUlove struckAm nevoie de un prieten big grinNu stiu daca ma intelegeti dar vreau un baiat care sa ma iubesca cu toate defectele melecryingimi pare rau ca fac asta dar asta e...(scuzatzi nu pot trece peste fostul` ***mm) da`l dreaqqoh go on...decibig grin dati add bamby. kara97 P. S ssunt o fata simpla.happyaa da era sa uit :am 14 anitonguehappy

8 răspunsuri:
| anilG90 a răspuns:

Nuu te stresaa o sa-ti gasesti un prieten care sa te iubeasca asa cum estiwinking, dar dc vrei neaparat prieten? Sa uiti de fostul sau sa ai pur si simplu un prieten care sa te iubeascatongue

| VIPlidia a răspuns:

Vrei prieten.dar virtual? Vorbeste cu prietene de ale tale, fa cunostinta cu mai multi copii si vei vedea ca va veni si acea persoana! Nu disspera dupa un prieten, gasesteti ocupatie si vei vedea ca timpul nu iti va mai permite sa te gandesti la asta!

| BDorin a răspuns:

Au doamne! la 14 ani iti arde de dragoste si sex in loc sa iti arda de scoala!

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Vai de viata ta copila, daca ai realiza si acum ce ai sa realizezi peste 4-5 ani ca stai ca prosta si plangi in loc sa iti vezi de copilarie.in continuare.si parca te aud cum zici peste ani intregi, ce proasta eram mai bine faceam aia decat sa stau si sa ma gandesc la tampenii.iti irosesti timpul fato.ai o viata, take care

| Katgirl12 a răspuns:

Pfffff frateoh go once sunteti ma asa?happyMa refeream la un prieten bun care sa ma iubeasca cu defectele si calitatile mele.Nu un iubitoh go onnu vreau iubit dar *** daca voi nu ganditi asta e oh go on.

| Katgirl12 a răspuns:

Si apropoohee heescuzatzimatonguedar nu am prietene si prieteniwinking

| Katgirl12 a răspuns (pentru anilG90):

Dap vreau sa uit de fostultonguesi in acelasi timp vreau sa imi traiesc viata cum mi`o traiam inainte:X.

| anilG90 a răspuns (pentru Katgirl12):

Pai ce sa zic, basfta la cautat prieten, apropo daca esti din cj iti dau id de baietitongue