Punete incearca esti tanara nu esti ink de maritat daca va desp asta este;( Succes si sper sa fi cu el
Am avut un inceput de relatie cu o persoana de genul si da la inceput pare ok, iti zice cate in luna si in stele si dupa aia apar conflicte despre religie, si peste un an te trezesti prin tara lui imbrobodita toata sub un soare ce arde la 40 de grade. Dar ar putea fi si ok, incearca sa il citesti cu atentie, provoaca-l.
O relatie pe termen scurt poate merge, dar daca vrei ceva mai mult e posibil sa fi nevoita sa iti schimbi orientarea religioasa si obiceiurile
E pe naibii. arabii sunt la fel cum sintem si noi doar nu sunt extraterestri .eu sunt in danemarka intro clasa speciala de invatat limba.si acolo sunt 3 arabi in clasa.seamana la fel cu tine si cu mine si cu toti cei lalti.si la religie asta iti pasa.hai ma lasi.si ce daca aveti doua religii diferita doar inca nu va casatoriti. si chiar daca va castoriti tot se poate rezolva problema
ok pa
Nu te teme, sunt oameni ca toti oamenii si nu in toate tarile arabe femeile poarta broboada. Singura chestie -ei sunt poligami, adica au mai multe sotii si posibil pana sa se insoare sa umble cu mai multe fete deodata
Draga mea. Daca si lui ii place de tine si tine la tine atunci risti sa faci orice pentru persoana iubita, insa daca ii spui tu prima ca il placi s-ar putea sa-i dai ceva de gandit si s-ar putea sa-si bata joc.Numai daca este adevarat tot ce am spus eu atunci da, merita sa te sacrifici, insa daca il placi doar tu si mie mi-a placut de un Spaniol cu care ma salutam doar, insa tot romanii nostri sunt buni:*Bafta
Daca tu crezi ca scapa esti un mare, foarte mare ratat. Nu te poti desparti asa simplu de un tip de genul, vorbesc din experienta.
As vrea sa vorbesc cu tine. poti sa imi lasi un id sau un nume de fb?