Fetelor le plac baietii care lasa de la ei atunci caand se cearta. Nu stiu ce motive ati putea avea voi de cearta, dar ca sa o convingi ca te-ai schimbat trebuie sa te schimbi cu adevarart.
Daca stii ca ea inca te place, nu-i greu sa o faci sa cedeze sentimentelor, trebuie doar sa fii indraznet, sa o iei in brate pe neasteptate sa o mai prinzi de mana dragalas, sa-i spui cati place cum zambeste cum e imbracata... abureli din astea..
Toata treaba e ce faci dupa, daca stii ca o sa fie ca inainte mai bine o lasi in pace decat sa o faci sa sufere.
Mult Succes:X!
Ofera-i o zi speciala, seara cum vrei tu prin care ii arati cat demult tii la ea si o iubesti, sa-i arati ca tii si vrei ceva cu ea, ca-ti pare rau etc etc. putina imaginatie asta itit trebuie. Vrei sa te ajut da-mi add pe mess azure. b126149 si te ajut cu cea mai mare placere
Primul raspuns e foarte bun, si mai ales daca vei reusi si dupa tot acelasi vei fi mai bine renunti depeacuma. Ce sa faci? pai spune-i ca o iubesti asa de mult incat poti sa renunti la totul incluzand si vechea ta personalitate (asa suna aiurea, mai modereaza tu sa sune mai frumos) ideea ai prins-o, asa ca mult noroc! sper ca team ajuat, funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Fii barbat si mergi la compromis mai des, certarile vor fi mai rare, poate in asta e cauza?
Mersi de sfat, este diferit, toti imi zic ca sa o ignor cat mai mult ca se intoarce ea.ei bine nu e usor si nici ok...mersi mult:*
AlexiaIordache întreabă: