Din moment ce iti este clar cam ce vrea de la tine si nici el nu se ascunde, pentru a fi mai sigura eu zic sa fi si tu directa ca si el si sa-l intrebi cum ar vrea sa fie de fapt, sa fie cu actuala si in acelasi timp si cu tine sau ar avea vreo curiozitate de cum ar fi sexul intre voi doi. Daca ai primi un raspuns ai sti ce sa faci mai departe. Daca ti-a zis deja ca "s-a ars"intr-o relatie anterioara poate el chiar nu cauta o relatoe in care se implice sentimental.
Oricum eu zic sa il intrebi si sa te asiguri inainte de a face orice pas cu el ca, cum ai zis si tu a3a persoana intr-o relatie ii in plus.
FI DIRECTA CA EL!
Eu zic ca daca reuseste sa o tina pe acea fata doar pentru sex, mai cauta o relatie doar pentru sex ca s-o fi plictisit, iti sugerez sa il respingi si sa il faci sa creada ca iti este indiferent, daca te vei angaja in jocul asta al lui, o sa investesti sentimente involuntar si mai devreme sau mai tarziu te va distruge, pentru ca nu merge asa. Daca reuseste sa faca asemenea gesturi fiind impreuna cu fata aia nu stiu ce l-ar putea oprii sa faca aceleasi gesturi si cu tine, dar cu alta fata, cand tu nu vei fi langa el. So far his a player, trust me. Cheers.
Din moment ce iti este clar cam ce vrea de la tine si nici el nu se ascunde, pentru a fi mai sigura eu zic sa fi si tu directa ca si el si sa-l intrebi cum ar vrea sa fie de fapt, sa fie cu actuala si in acelasi timp si cu tine sau ar avea vreo curiozitate de cum ar fi sexul intre voi doi. Daca ai primi un raspuns ai sti ce sa faci mai departe. Daca ti-a zis deja ca "s-a ars"intr-o relatie anterioara poate el chiar nu cauta o relatoe in care se implice sentimental.
Oricum eu zic sa il intrebi si sa te asiguri inainte de a face orice pas cu el ca, cum ai zis si tu a3a persoana intr-o relatie ii in plus.
Fi directa ca el!
M-a intrebat la un moment dat daca as fi capabila sa insel cand sunt intr-o relatie.I-am zis ca nu si l-am intrebat daca el ar face asta.A zis ca nu.Imi zice ca tine la fata asta, ca e copilaroasa, ca el, doar ca uneori ar vrea sa se desparta de ea din cauza asta.Cand mai vorbim de relatii si ii zic ca eu nu am pe cineva, zice ca imi doreste sa gasesc pe cineva care sa fie cum vreau, dar totusi se intereseza daca am pe cineva si pare gelos.M-a intrebat care e genul meu de baiat. Dupa cum am zis, nu cred ca e un baiat rau.Cred ca e putin confuz si inca e in cautare. Mersi mult!
M-am gandit si eu la asta.Nu as vrea sa fiu responsabila pentru ruptura unei relatii.Ma gandesc ca poate el cauta alt gen de fata si acum doar se multumeste cu ce are(dupa cum i-am zis si lui, a corupt-o pe fata asta si acum ea joaca dupa cum ii canta el). Intr-un fel e de inteles, e la varsta la care vrea sa caute, ca sa faca alegeri corecte mai tarziu.Multumesc!
Daca doresti sa fii si tu la degerul lui mic, atunci poti intra in aceasta hora. Ma asteptam la mai multa maturitate din partea ta.
HappynewCenusa întreabă: