| Onlee a întrebat:

tuturor! Acum mi-am facut curaj sa imi fac publica problema(care sper ca nu este totusi o problema). Am 16 ani si acum 3 luni am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu pentru prima data.Problema este ca nu a folosit prezervativ ci metoda coitului intrerupt (ma scuzati daca am gresit denumirea nu sunt prea sigura). Cum spuneam, au trecut 3 luni, ciclul imi vine regulat in 27 in fiecare luna.Totusi,tot citesc pe tot felul de site-uri ca oricum poti fi insarcinata si daca iti vine ciclul normal.Este adevarat? Poate sunt putin paranoica. Ceea ce face situatia mai grea este faptul ca m-am despartit de el (ma rog, el de mine) si nu pot vorbi cu el.De aceea m-am decis sa va scriu voua.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ElenaMaria a răspuns:

Te rog lasa un mesaj cu id tau.Am trecut prin asta si pot sa iti spun mai multe.
Te astept cu id!:*

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca poti fi insarcinata cu 3 menstruatii normale (nu prea regulate, e adevarat, dar nici foarte neregulate). Mai ales ca sunt convinsa ca in aceste 3 luni ai fost macar o data la ginecolog (pentru consultul obligatoriu de la inceperea vietii sexuale) si medicul ti-ar fi spus daca suspecta o sarcina. Asta este principalul argument. Pe locul doi vine argumentul menstrelor normale si cvasiregulate.

| AndutzaAndu a răspuns:

Normal că poţi să rămâi însărcinată şi când ai ciclu.

| εїз a răspuns:

Da, normal că poţi să rămâi însărcinată. Se numeşte sarcină peste ciclu. Chiar dacă nu ţi-a venit ciclul, tot poţi să rămâi însărcinată 100%.
Pa, pa

| LilySwan a răspuns:

Ceaushappy Da, este putin mai greu sa te gandesti la posibilitatea de a fi ramas insarcinata, daca te-ai despartit de el. E de la sine inteles, ca fara ''protectia'' lui, o asemenea posibilitate iti provoaca teama si remuscari.
Ai 16 ani, la aceasta varsta poti sa treci peste ruptura, cu greu pentru ca a fost primul tau iubit ( prima dragoste nu se uita), dar mai sunt si alti baieti care ar fi fericiti sa te aiba. Asta nu inseamna ca trebuie sa sari repede intr-o alta relatie bazata doar pe sex. Fa-ti timp pentru tine, si accepta un baiat care iti satisface dorintele, care lupta pentru tine, care te iubeste cu tot sufletul, nu doar cu trupul.
Nu cred ca esti insarcinata, daca ciclul continua sa iti vina in mod normal si regulat.
Daca va impacati ar fi bine sa vorbiti despre responsabilitatea pe care o implica actul sexual, pentru ca nu este o joaca. Avortul nefiind niciodata o solutie.

| secret_7022 a răspuns:

Daca ti-a venit ciclul.nu ai cum sa fii insarcinatawinking. stai linistita :*:*

| Uddiu a răspuns:

Buna, pai metoda coitului este probabil una dintre cele mai sigure insa si cea care aduce cele mai mari dezavantaje.depinde cat de departe se merge cu acesta metoda. Daca totusi este controlat atunci e ok. Daca iti vine ciclul regulat de 3 luni e foarte bine inseamna ca nu ai nimic. Nu mai fi paranoica si nu te mai gandi la acesta problema pentru ca nu ai nimic, chiar daca sunt baiat ma pricep cat de cat la treburile astea, adica si eu statea cu sufletul la gura in situati ca astea dar am invatat sa le controlez si sa ma controlez.Nu iti fa griji daca aveai ceva se observa pana acum.Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai greturi si alte chesti nu esti GRAVIDA, nu te teme, alt motiv fiind ca iti vine ciclul regulat

| Onlee explică:

Multumesc mult de tot! :*:*