Tind sa mentionez ca inainte de data la care trebuia sa imi vina ciclul menstrual adica pe data de 6, de pe 2-3 pana pe 5-6 am avut niste scurgeri maronii...ce poate insemna asta?
Acum 9 minute | Mirunaaaa123 explică:
Tind sa mentionez ca inainte de data la care trebuia sa imi vina ciclul menstrual adica pe data de 6, de pe 2-3 pana pe 5-6 am avut niste scurgeri maronii...ce poate insemna asta?
Asta inseamna ca s-a produs si desfasurat ultima menstruatie in perioada mentionata, insa s-a desfasurat mai atipic si mai anormal din cauza dereglarilor hormonale care inca actioneaza in organismul tau. Pastila avortiva ellaOne in destul de multe cazuri isi produce efectele nefaste pe o perioada si de 8-12 luni fata de momentul folosirii. Una dintre efectele secundare neplacute ale pastilei contraceptive este aceasta DEREGLARE a sangerarii menstruale care devine cu totul anormala si atipica comparativ cu menstruatiile produse inainte de folosirea ei. Multa sanatate!
Pai si asta inseamna ca luna aceasta nu imi mai vine menstruatia? pai si de ce ma dor sanii? si asta inseamna ca pot fii insarcinata?
Cu privire la sarcina, daca ti-a raspuns Corbulalbrosu, ai deja raspunsul corect.
In ceea ce priveste infectiile urinare, stiu ca mama si sora mea (am aflat cand i-a spus) se spala cu apa cu bicarbonat de sodiu si cu o mica pompa de guma cu care se spala si in vagin, si e o solutie foarte buna pentru a trece infectia.
Infectia mi-a trecut, dar mersi de sfat..nu am inteles din mesajul lui corbu daca sunt sau nu insarcinata.
Doamne, decat sa stau cu asa stres in viata mea, jur ca mai bine nu as mai face sex )
De ce nu va protejati? Chiar nu ai nici o scuza. Incearca sa folosesti NUVARING
Cum am mai zis, daca ai venit sa comentezi sau sa ma judeci poti sa nu mai comentezi, ok?
Mai bine invata sa iti asumi si prostiile pe care le faci si ceea ce postezi in spatiul public