Aia e obsesie compulsiva ceea ce simti tu sau ceea ce percepi tu, ceva tea motivat sa fi asa obsedata de el poate banii lui sau faptul ca e popular si ai putea profita de el ca sa ajungi unde e el acum sau provocarea ca are o familie si e greu de avut, cine stie despartete de iubitul tau ca nu il iubesti de fapt stai cu el din interes atat
Pare a fii o obsesie in toata regula!
Cred ca este bine sa fii mai retinuta, ca sa nu observe si altii aceasta obsesie bolnavicioasa pentru medicul ala, controleaza-te!
Ma controlez foarte bine. In afara de prietenul meu nu mai stie nimeni. Multumesc pentru raspuns :*
Este simplu, nu este vorba de dragoste cat despre atractie si interes fata de el, mai citeste inca odata ce ai scris, dragoste fara sa cunosti un om nu se poate, pentru ca in dragoste iti trebuie timp sa cunosti un om, poate dupa ce o sa il cunosti nu o sa iti mai placa deloc, evident nu cred ca e bine sa continui cu mica ta atractie mai ales ca e insurat si are copii cel mai probabil o sa ai o aventura cu el daca chiar incerci, dar nimic mai mult, revino pe terra si gandeste logic.