Asta i nu i un motiv de despărțire. Dacă tine la tine cu adevărat te v a astepta pana cand tu esti pregatita
Nu nu ar trebui sa se despartă de tine dacă te iubește ar trebui să aștepte pana când ești tu pregătită.
Nu ar trebui sa intri in relati daca te vrei virgina, ceea ce vrea e normal ca doar nu o sa vrea casatorie, copii, trezitiva la realitate ca e timpul, stai singura pana la 18 ani, sexul e o nevoie normala
De ce neapărat la 18 ani sa faci sex? Dacă îl iubești și îti dorești o relație lunga cu el fai pasul asta.
Cum ai putea face dragoste cu un prieten de 6 luni? Macar sa fie apropiat de varsta ta. Ha, ha!
Este dorinta ei. Da sa o repecte. Dar dorinta lui cum este respectata. Cineva mai sus spunea ca daca vrei sa fii virgina pana la 18 ani, ramai singura, nu chinui un baiat. In prezent nu mai suntem cu un secol si mai mult in urma, cand fata trebuia sa se marite virgina. Dar atunci fetele se maritau intre 16 si 18 ani, dupa 18 ani era considerata fata batrana.
Sexul intre doua persoane care se iubesc este un act care se constituie in culmea acesteia.
Sexologii recomanda adolescentilor sexul sau masturbarea ca o actiune in folosul sanatatii. Cine face sex - bineinteles dupa varsta de 16 ani - de 2-3 ori pe saptamana vor frecventa medicul de 2 ori mai putin.
Dacă vrea să se despartă de tine e problema lui, el nu are nici un drept să.te forțeze. Trebuie să fie decizia ta, altfel poți regreta mai târziu.
Nu ma refer la vârsta, is unii ce o fac si la 14 aia e treaba lor. Dar dacă fata nu se simte pregătită nimeni nu are nici un drept sa o forțeze. Corpul ei, decizile ei.
Fata nu a spus ca nu este pregatita, deoarece ea a fixat varsta de 18 ani. Este o gandire empirica din partea ei. Nu poate sa fixeze o data cand va fi gata sa faca sex.
In prezent nu mai este ca pe vremea cand erai tu adolescent.
Da, ai dreptate, nu poate sa o forteze. Dar nici sa stea ca pestele pe uscat nu poate. Daca nu este pregatita de o relatie, atunci sa stea departe de baieti pana este pregatita. Au trecut vremurile alea, cand un cuplu sta fara sex cativa ani. Eu zic sa revenim la vremile noastre si sa facem ce zice Puskin: Смотри вперед и не смотри назад. (priveste inainte si nu privi inapoi).
El are o nevoie, de a se descarca
Tu ai o nevoie, de a fi virgina pana cand vrei tu.
Incercati sa ajungeti la un termen comun... incearca si alte metode, pentru a iti pastra virginitatea, precum oral, etc.
Mi se pare de prost gust si ceva blocat in anii 50 inainte de Hristos ca inca sa mai ti cont ba la 17 sau 18 sau 23. Cand simti o faci nu propui asta in ceva formal. Adica serios?
Nu inteleg de ce ai astepta pana atunci, lucrul asta trebuie sa vina de la sine si sa nu fie programat, cand simti ca e momentul, atunci fa-o!
Dacă se desparte de tine atunci ai câștigat cel mai mare premiu. Sper ca nu te-a întrebat prea mult dacă vrei sa ai relații intime. Eu zic ca ar trebui sa ii spui ca nu esti pregătită, când esti pregătită o sa știe el, nu ii zi la 18 ani ca poate nu esti pregătită nici atunci. Sa nu crezi ca trebuie sa o faci doar fiindcă ai zis la 18 ani. I-ați cât timp ai nevoie și fa-o când esti pregătită, eu asta am făcut. Și eu i-am spus o data anume, dar după am făcut ceea ce am vrut și când am vrut, m-am concentrat pe ce am simțit eu și când am fost pregatita. Si cum ți-am spus dacă pleaca, sa se ducă, esti mai bine fără el. Nu uita ce vrei tu, și ce simți ii pe primul loc, mai ales in situația asta.
Așa vezi dacă te iubește cu adevărat, ai făcut foarte bine! Dacă te iubește cu adevărat, stă cu tine că te iubește nu pentru relați sexuale. Dacă abia 6 luni de relatie și gata relați sexuale e clar că 2 rotițe la el în creier se învârt invers. Dacă te amenință că se desparte de tine, sau te grăbește eu zic să îi dai papuci nu merită să stai cu cineva pentru care stă numai pentru distracție și după lasă că mai sunt fete era și așa prima iubită, poți să cauți pe cineva care te poate astepta chiar până la nuntă cum este normal. Astfel de relații poți să le ai si la 2 ani de relație un an sau când ai o enorma încredere că da cu el o să rămân toată viața!