| MihaiMiki14 a întrebat:

Buna tuturor!

Am inplinit 14 ani si am plecat la Timisoara cu ansamblul de dansuri populare din Moldova Noua si am fost mai multi din Judeti CS si la spectacol am vazut o fata frumoasa cu o voce extraordinara de la alt ansamblu si este tot in acel oras unde stau eu. Dupa spectacol am ajuns la hotel am facut un dus ne-am dezbracat de hainele populare si am plecat la masa. Am avut o formatie care ne-au cantat si na am dansat cu toti. Si m-am pus langa acea fata si din greseala am calcato eu sau ea (nu mai spui fiindca dragostea mi-a luat mintea), am stat pana la ora 4 dimineata. Am un prieten si ansamblu si e cu ea in clasa l-am intrebat cu o cheama mi-a spus.Tot ma gandeam la ea.Am ajuns ai acasa si am cautat-o pe facebook si am gasit-o am luat-o la privat am vb si mi-a spus ca se pune sa doarma ca era obosita si dupa ce s-a trezit am luat-o la privat si i-am spus somnoroasa mica te-ai trezit si na mi-a spus da alea alea si dupa am intrebat-o daca s-a suparat pe mine ca i-am spus asa si ia mi-a spus ca putin dar saa nu ii mai spun. Acum tot caut pe site-ul acesta cum sa fac sa o scot sa vb mai apropiat cu sa procedez este prima oara cand vreau asa sa am o relatie cu aceea fata

3 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Si ce ti-a zis? alea alea eu nu intelegsad
Da toate detaliile!

| MihaiMiki14 explică:

Alea alea am spus ca se duce sa bea un pahar de apa si vine si dupa vezi sus

| MihaiMiki14 explică (pentru Laura927):

Pai dupa ce s-a trezit mi-a spus ca se duce sa bea un pahar de apa si se intoarce si atn am intrebat-o daca e supi pe mine