Normal ca te accepta la inceput. Abia incepea sa te cunoasca ca persoana, era indragostit.Din ce ai povestit e clar ca principalul vinovat esti tu.El tine la tine, te iubeste dar tu cam intreci masura si se pare ca la el s-a umplut paharul.Cred ca esti genul de persoana imposibila care orice i-ai spune nu e de acord. Daca ti la relatia asta incearca sa te schimbi pentru ca degeaba nu se supara el.
Probabil ca chiar tu l-ai schimbat, din cate ai zis tu intr-o relatie amandoi trebuie sa lasati viata nu e asa usoara chiar daca e in doi, vor veni si momente mai grele, este bine sa incerci sa te schimbi si tu nu faci nimic cu orgoliu...
Sunteti de 8-9 luni impreuna, dragoste nu ati facut, esti si incapatanata/orgolioasa, vrei ca el sa cedeze mai mereu. Sunt baiat, iar daca prietena mea mi-ar fi facut asa..normal ca as fi pus piciorul in prag. S-o fi saturat saracul de baiat sa iti suporte toanele si sa te tot astepte sa se intample ceva mai intim. ( daca ai intre 14-16 ani, ar fi de inteles de ce nu s-a intamplat nimic pana acum si nu o sa se intample prea curand )