Daca ai facut o familie atunci sigur ca trebuie sa aloci suficient timp si acesteia. Desigu ca nu este nimic rau in a face mai multi bani. Dar pana la urma acei bani ii faci ca sa te bucuri alaturi de familie. Iar pentru asta trebuie timp.
Heei nu am spus ca eu stau la munca din plăcere...nu-mi place asta dar vreau sa le ofer tot ce eu nu am avut și alta varianta nu este decât sa lucrez cât mai mult nu? pe plan sexual nu am neglijato niciodată o facem minim 1 pe zi cu copii am zile când ma joc cu iei dar și zile când nu am chef decât sa merg în pat sa ma odihnesc
Ai prefera mai mult sa vrei sa bei un suc sau sa mănânci ceva și sa zici nu pot ca nu am bani?
Deci răspunsul în sine poate fi sărac dar fericit? nu știu dacă varianta asta ar fi aceptata de multe femei
Da după toată suferința provocata de acea mare greșeală a iei am ales s-o iert sai mai dau o șansă tu ce crezi am greșit? Merita femeia a 2 șansă
Pai practic esti inexistent in familie. Ok, aduci bani dar... timp oha.
Si..mare greseala ca ea sta acasa. Ii ofera si mai mult timp sa se plictiseasca. Asa daca ar munci si ea...n-ar mai fi atat de evidenta lipsa ta
Asta e o chestie care tine de la individ la individ.
Unii inteleg munca multa, altii apreciaza banii, altii doresc mai multa atenti de la partener samd.
Nu este vorba de a fi sarac. Ci de a stii sa alegi sa muncesti pentru bani, dar asta nu trebuie sa iti ocupe tot timpul. Pana la urma tu nu ai nevoie de deconctarea de la serviciu? Si asta nu ar trebui sa se intample cu familia?
Nu am spus sa ai un serviciu prost platit sa sa nu mergi la munca. Si eu castig bani si totusi imi aloc timp suficient pentru a fi impreuna cu familia. Cel putin eu aici im gasesc implinirea. Serviciul este doar un instrument (nu intelege ca nu imi fac treba cu pasiune, mai ales ca sunt foarte mult timp plecat de acasa. De exemplu anul trecu am insumat mai mult de 4 de luni cat am lipsit de acasa.) prin care eu sa pot avea o familie frumoasa si implinita. Si asta cu toti membrii familiei.
Din păcate cam asa se întâmplă.
Trebuie sa găsești un echilibru astfel încât sa ii împaci pe toți. Este un lucru bun ca vrei sa faci pentru familie dar mai trebuie sa trăiești și tu implicit ea cu tine ca se simte neglijata, avand timp liber și de plictiseala normal ca o sa caute alternative ca de ce nu dacă are deși asta nu este o scuza.
O soluție ar fi sa plece și ea la munca, copii fiind la o cresa sau ceva (în vremea comuniștilor ii lasă de la 5 ani singuri) în felul asta baga munca și nu se mai plictisește.
Acum nu știu ce sa zic dar și eu personal înțeleg nevoia de ban și munca dar mai trebuie sa o lași pe aia în timpul potrivit.
cosmin0762298981 întreabă: