| Roby1212 a întrebat:

Buna tuturor!
Am o mică problema la care sper sa ma ajutați.
Sunt in tatonări cu o fata care imi place mult de tot,dar deși pot spune ca am avut ceva prietene nu am mai cunoscut o fata ca ea adică nu pot sa imi dau seama ce o deranjează pentru ca ea nu imi spune niciodată,pe mine ma definește miștoul si ironia pur si simplu așa sunt făcut eu nu o fac din răutate si din cand in cand mai fac cate un mișto si de ea nu îmi spune nimic,dar o vad ca s-a suparat si cand o întreb daca s-a suparat spune ca nu,ultima pățanie a fost ieri cand părinți ei au rugat-o sa smulgă niște buruieni dintr-o alee de beton din curte am mers si am întrebat-o(la mișto) daca vrea sa o ajut si ea mi-a spus ca da,dar eu am zis ca nu o ajut ca ma murdăresc pe mâini,nu a mai zis nimic,dar cand am început sa încerc sa vorbesc cu ea imi dădea doar răspunsuri plictisite,se vedea ca Iara s-a suparat doar ca la momentul acela nu mi-am dat seama de ce si după ce m-am chinuit o ora si am luat-o cât de frumos am putut mi-a zis ca s-a suparat din cauza fazei cu buruienile, acum suntem cât de cât ok a zis ca ma iartă dar totuși ma enervează ca nu imi spune ce o deranjează, nu imi era greu daca își dorea o ajutam la buruiene dar de unde sa stiu ca se va supăra așa?
Cum sa procedez cu așa in tip de fata?
Multumesc anticipat si dau funda!

Răspuns Câştigător
| MidnightR a răspuns:

Ma indoiesc ca vreo fata ar accepta "Ma murderesc pe manute deci nu te pot ajuta" ca raspuns.In special daca fata chiar isi dorea un ajutor amarat.
Oh, ironia si sarcasmul trebuie sa stii cand sa le folosesti si cu cine sa le folosesti.Nu o iei la misto cu asemenea replici pe o fata pe care o placi si cu care se presupune ca vrei o relatie.

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Majoritatea fetelor vor sa fie 'ghicite', nu spun ce au. De aia trebuie sa fim atenti.
Faza cu buruienile n-a fost draguta din partea ta, puteai sa o ajuti, mai ales daca o placi.
Si eu sunt plin de ironii si mistouri, dar le-am mai redus, in preajma fetelor. La inceput pateam si eu ca tine, le suparam fara sa-mi dau seama, si le mai luam si de sus, ca se poarta de parca nu m-ar suporta.

| seth2016 a răspuns:

Ironia si sarcasmul fac relatia praf. La tine nici nu a inceput si e praf. Deci lasa fata in pace happy.

| OMFGConrad a răspuns:

După cum a zis şi seth2016, relația nici nu a început şi e praf din cauza "firii" tale sarcastice...eu i-aş spune nesimsțire în cazul tău, dar asta e doar părerea mea. Sfatul meu: Caută-ți o fată care să înghită astfel de comportament, asta de acum nu prea înghite!

| Roby1212 explică (pentru OMFGConrad):

Nu înțelege greșit, o sa incerc sa ma abțin fata de ea dar tot ce imi doresc este sa imi spună ce o deranjează ca sa stiu ce sa nu mai fac, eu nu sunt sunt ghicitor sa ghicesc in in stele ce ii place si ce nu, sunt multe fete cărora le place miștoul înțelegi?

| Roby1212 explică (pentru MidnightR):

Ai dreptate o sa incerc sa ma abțin din a face ironii in preajma ei.
Mersi mult de răspuns.

| MidnightR a răspuns (pentru Roby1212):

Ma indoiesc ca vreo fata ar accepta "Ma murderesc pe manute deci nu te pot ajuta" ca raspuns.In special daca fata chiar isi dorea un ajutor amarat.
Oh, ironia si sarcasmul trebuie sa stii cand sa le folosesti si cu cine sa le folosesti.Nu o iei la misto cu asemenea replici pe o fata pe care o placi si cu care se presupune ca vrei o relatie.

| costy0110 a răspuns:

Daca nu stii sa o faci fericita mai bine lasa fata in pace. o ma-i si intrebi daca s-a suparat dupa ce iti bati salamu de ea? ce oameni...