Ma indoiesc ca vreo fata ar accepta "Ma murderesc pe manute deci nu te pot ajuta" ca raspuns.In special daca fata chiar isi dorea un ajutor amarat.
Oh, ironia si sarcasmul trebuie sa stii cand sa le folosesti si cu cine sa le folosesti.Nu o iei la misto cu asemenea replici pe o fata pe care o placi si cu care se presupune ca vrei o relatie.
Ironia si sarcasmul fac relatia praf. La tine nici nu a inceput si e praf. Deci lasa fata in pace .
Daca nu stii sa o faci fericita mai bine lasa fata in pace. o ma-i si intrebi daca s-a suparat dupa ce iti bati salamu de ea? ce oameni...
După cum a zis şi seth2016, relația nici nu a început şi e praf din cauza "firii" tale sarcastice...eu i-aş spune nesimsțire în cazul tău, dar asta e doar părerea mea. Sfatul meu: Caută-ți o fată care să înghită astfel de comportament, asta de acum nu prea înghite!
Nu înțelege greșit, o sa incerc sa ma abțin fata de ea dar tot ce imi doresc este sa imi spună ce o deranjează ca sa stiu ce sa nu mai fac, eu nu sunt sunt ghicitor sa ghicesc in in stele ce ii place si ce nu, sunt multe fete cărora le place miștoul înțelegi?
Majoritatea fetelor vor sa fie 'ghicite', nu spun ce au. De aia trebuie sa fim atenti.
Faza cu buruienile n-a fost draguta din partea ta, puteai sa o ajuti, mai ales daca o placi.
Si eu sunt plin de ironii si mistouri, dar le-am mai redus, in preajma fetelor. La inceput pateam si eu ca tine, le suparam fara sa-mi dau seama, si le mai luam si de sus, ca se poarta de parca nu m-ar suporta.
AlexEjmecheru întreabă: