anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena de 1 luna jumate [ cam asa ] si nu o pot saruta french. Am discutat cu fostul ei iubit si mi-a spus ca ea saruta mereu french. Cum sa fac sa o sarut si eu? Cand ii ating buzele cu limba, ea se indeparteaza de mine... ce sa fac? Dau funda. Daca aveti sa-mi dati niste sfaturi bune lasati-mi id vostru de messenger si discutam acolo mai raspicat. Va multumesc din suflet si va rog nu va bateti joc. happy

Răspuns Câştigător
| bnutrino18 a răspuns:

Da-mi add si iti explic eu tot. Si ce trebuie sa faci. Id meu e easykill2002

13 răspunsuri:
| antonioiubeste a răspuns:

Ia-ti o guma orbit ca sa nu-ti miroase gura si fa-o din dragoste nu din placere iubestio intreinetio fa-o sa fie ata

| antonioiubeste a răspuns:

Ia-ti gume orbit ca sa nu-ti miroasa gura si tu iubesteo nu doar ca sa o saruti atat si sati bati joc de ea daca o iubesti fa-o doar din iubire si placere iubesteo si dai cadouri cat mai multe!

| RamboBike3 a răspuns:

Auzi poate ca nu i place sa se sarute cu limba nici mie nu imi place si is fata. Daca nu i place nici nuincerca sa o saruti asa ca o sa se desparte de tine.Stiu ca sarutul nu e chiar cel mai important lucru dintr-o relatie dar eu deaccea mam desp de prietenul meu.

Răspuns utilizator avertizat
| Fuego27 a răspuns (pentru cr1stoph91):

Esti un ratat si jumatate! Ai un nume de cocalar, toti cocalarii isi scriu in nume cifre si alte prostii. Du-te si vezi-ti de lapticul tau si dupa mai vorbim cap de oala sparta.

| Fuego27 a răspuns (pentru antonioiubeste):

Asta sa faci tu!

| zxzx a răspuns:

Deci dai buza de sus la 5 mm de partea exterioara a... apoi misti capul la 32, 5 grade, apoi...

| Alishia a răspuns:

Ai discutat cu fostul ei iubit despre problema cu sarutul? serios, cati ani ai?
Gandeste-te poate fata nu vrea sa te sarute french... poate nu-i place ceva la tine.

| Fuego27 a răspuns (pentru Alishia):

Fostul ei iubit este cel mai bun prieten al meu! El m'a intrebat cum merge cu noua iubita! Si mi-a spus ca daca am vreo dilema cu sarutul etc. sa il intreb fara nici o jena!

| kyGirL a răspuns:

Pai sarut`o pe gat da semne ca o placi mult apoi ajungi si la buze de acolo pleaca totul de la sine...

| hmmmm96 a răspuns (pentru Fuego27):

Vorbeste Fuego27.

Răspuns utilizator avertizat
| Alishia a răspuns (pentru Fuego27):

Tot ciudat mi se pare...