Mda, eu stiu o vorba de a noastra,, Ciorba reincalzita nu mai e buna!"...deci daca nu v-ati inteles cat timp ati fost impreuna nu vad un motiv plauzibil pentru care ar trebui sa o faceti acum? De ce sa sa va mai prelungiti agonia? Apoi iar sa suferi, iar sa te consumi...eu zic ca nu se merita! Vei vedea ca va apare el si baiatul care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum meriti, sa te iubeasca neconditionat! Asa este dupa ce ai tinut la o persoana, e normal sa mai inca repercusiuni, dar apropie-te de prieteni, ei te vor ajuta sa treci peste acest esec! Viata nu a inceput si nici nu se termina cu el, mai ales ca din cate vad are toane si fite, tu meriti ceva mult mai bun! Iti urez un sfarsit de saptamana superb si ai grija de tine da? Nu te mai uita inapoi! pa.
Pff ce zici tu ii poveste lunga pentru un raspuns.nu stiu daca pot sa scriu acum tot ca nu prea am timp dar daca vrei sfaturi multe si raspunsuri add : sebirester
E bine daca in fiecare zi vorbiti pe mess, ca altfel nu stiam cum sa ii zici ce vream sa iti zic la raspuns... adica asta: spune-i TOT ce ai vorbit tu aici cu el, sau arati saitul cu intrebarea asta. asa sigur va intelege, eu cred 100% ca asa e cel mai usor si cel mai bine. daca te-am ajutat funda! si sa imi zici cum a fost.
Eu zic sa nu mai ii dai importanta. v-ati despartit asta este. Nu vad pentru ce sa ramaneti amici. tu nu o sa-l uiti, el profita. fiecare trebuie sa mearga pe drumul lui. spune STOP pentru un timp mai lung. Dupa o luna jumate rana ii proaspata si logic ca nu poti sa il uiti. Tu iti vezi de viata, iar el de a lui. Daca peste 1 an o sa mai vb, o sa fie altfel. Tu poate o sa fi cu cineva si el cu altcineva. O sa il uiti cu timpu(o sa uiti iubirea pentru el) ca de uitat nu o sa il iuti ca a fost candva in viata ta. Si la antrenamente incearca sa nu te mai iuti la el, sa te uiti la el ca la un baiat care nu inseamna nimic pentru tine. Este greu da cu timpu nu o sa mai fie. Incearca tote modurile sa il eviti. Dcaa te iubeste te cauta si peste 30 de ani. succes:*
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ai tai in primul rand daca nu sti ce sa faci daca nu te conving ca baiatul asta mai mult se joaca cu sentimentele tale din cate inteleg eu...
du-te la un psiholog cu siguranta o sa spuna ce sa faci plus de asta de descarci sufleteste si sa stai linistita ca psihologi inteleg cel mai bine si mereu au idei bune ^^ Bafta stephmix