Pui prea mult suflet. O să te mai schimbi tu puțin odată cu vârsta și experiența. În ce privește suferința actuală, o să dispară cu trecerea timpului.
Trebuie să găsești un băiat care te place, te iubeste si te respecta cu adevărat si poate va fi mai bun ca fostul si cu siguranta vei trece peste acum depinde si ce așteptări ai tu, dar de unde esti si cati ani ai?
Cauta alternative care sa te faca sa nu te mai gandesti la fostul
precum sportul, da voie altor persoane sa te cunoasca, iesi afara.
E prea greu sa-l gasesc eu pe el atata timp cat stau si in casa..cat e si pandemia asta..cat nu am prieteni din oras. Poate pe viitor.o sa fie mai bine
Trebuie să conștientizeze că viata merge inainte si ca nu se termina totul la o despărțire.
Fă-ți prieteni si gasesteti o ocupație nu te mai gândi tot acolo.Sau daca tot te gândesti mai bine ai face-o constructiv.Adica poti sa te gândesti ca el e acum bine mersi si putin ii pasa de tine, chestia asta ar trebui să te întărească si sa te faca sa realizezi ca nu merita sa stai sa suferi după cineva ce nu face acelaș lucru pentru tine.
Eu am suferit atacuri de panica pe baza distanței in relație.Eram intr-o perioada grea, poate nu trecusem nici peste fosta relație si eram si bolnavă.Iar relația la distanță pe atunci cu actualul meu ma distrus psihic până am decis, ori ne despărțim ori ne mutăm impreuna ca altfel ma îmbolnăvesc de tot.
Asa ca ne-am mutat impreuna.Si tu la rândul tău ai doua variante, ori il cauti sa va reampacati, ori treci peste indiferent ca mori sau trăiești. (Cu ghilimele).
Bună! Este normal sa te simți asa după ce ai fost într-o relație cu cineva pentru care ai avut sentimente. Asta e procesul prin care trebuie sa treci ca să te vindeci și sa trece peste. Dacă tu crezi ca este potrivit pentru tine și ca ai fi mai fericita cu el, asculta-ti inima. Dacă tu crezi ca vei fi mai trista și ca veți ajunge repede în punctul de a va despărți din nou, te sfătuiesc sa treci peste. Vei găsi pe altcineva, cu siguranță. Fiecare despărțire te-a învățat ceva, sunt convinsa că în timp îți vei alege parteneri care vor fi din ce în ce mai aproape de ceea ce îți dorești tu. Pupici