Eu am avut răbdare să citesc. Nu știu câți ani ai tu, dar mă rog. Nu e vorba că sunteți mici, dar astea chiar nu sunt probleme existențiale. Adică care-i faza? De unde atâta orgoliu din partea lui, dacă tu ai lăsat orgoliul el nu poate face asta? Ideea e că nu te umilești, ci doar încerci să arați că îți pasă. Lasă-l câteva zile, nu vorbi cu el, dacă te caută îi pasă, dacă nu cred că înțelegi și tu răspunsul. Nu zic că sunteți mici, dar las-o mai moale, e prea tragic ca deja la vârsta asta să te confrunți cu chestii gen. Las-o pe mai târziu, trăiește-ți viața fără chestii gen, adică tu să tragi de unu să vă împăcați și așa mai departe. Nu zic să nu tratezi cu seriozitate relațiile, doar că deocamdată nu lua totul prea în serios, mai ales din partea fostului viitor actual prieten. Se vede că îi place să se joace mai ales când ți-a zis că ești cea mai bună prietenă a lui și că se combină cu alta și nu mai știu ce. Ai grijă de inimioara ta, nu lăsa pe nimeni care nu merită să intre acolo, păstreaz-o cât poți tu de intactă, căci altfel suferind și mâcinându-te o transformi în "bestie". Ai grijă cu băiețașul.
Bla bla bla..scuze, dar chiar ma doare creierul sa-ti citesc tot oful.
singura rezolvare este ca sa-i dai papucii. te va insela de cate ori va avea posibilitatea.
Ti-a luat jumate de ora sa scrii nu?
Ideea e ca orgoliul e bun uneori, dar in viata ai numai de pierdut din cauza asta.
Tot la fel eram si eu orgolios fara pereche.
Bine eu macar aveam si de ce
Dar am vazut ca se ingroasa gluma si ca incepeam sa pierd persoane din jurul meu am lasat-o mai usor.
Revenind la raspuns eu zic sa te linistesti.
Asa e la tinerete.E ceva normal prin ce treceti.
Cu timpul astfel de chestii vi se vor parea doar niste banalitati.
Se joacă cu tine şi cu sentimentele tale. Iar tu eşti prea oarbă să vezi asta, din cauză că ţii la el. În fine, după cum l-ai descris mi se pare imatur. Nu prea cred că el chiar îşi doreşte să aibă o relaţie cu tine, vrea doar să te ţină pe lângă el ca pe o căţeluşă şi să facă ce vrea din tine. Dă-i papucii oficial.
Daca este orgolios nu o sa vrea sa va impacati. Incearca sa nu vorbesti cu el o zi si sa incerci sa iei putina distanta de el. Vezi daca absenta ta il deranjeaza si daca cauta cumva sa se bage in seama. Daca nu face asta atunci cel mai bine pentru tine, ar fi sa cauti pe cineva care sa te merite cu adevarat si care sa nu iti faca asa cum iti face el.
Deja am făcut asta, l-am lăsat o zi în pace să văd dacă mă dacă îl interesează puţin de mine şi a făcut-o. În cele din urmă ne-am împăcat şi mi-a zis că şi el mă iubeşte doar că sunt eu prea fraieră şi nu-l ascult niciodată şi fac de capul meu.
Chestii tipice copilariei. O sa mai treci prin d'astea din pacate. Lasa-l in pace. Nu mai incerca nimic. Daca vrei, ai o ultima discutie cu el. Spune-i ca iti ceri scuze si ca tu nu o sa stai sa faci pe presul in fata lui. Daca vrea sa te ierte bine, daca nu, iar bine, sa-si vada de viata lui pentru ca la fel vei face si tu.