| BiancaByya a întrebat:

Buna tuturor.
Am o relatie cu un baiat, si toate bune si frumoase. Eu vreau ff mult un tatuaj micut pe deget cu litera lui. Imi tot zice prin mesaje si cand iesim ca ma iubeste enorm. El oricum a zs ca isi va face tatuaj dar nu legat de noi2. Eu ce sa cred acm? Nu reiese ca eu il iubesc cel mai mult?

19 răspunsuri:
| dydda a răspuns:

Eu cred ca nu un tatuaj dovedeste cat de mult unul iubeste pe altul. Poate el se gandeste si la urmatoarea varianta " daca nu tine?" Daca in o luna -2-3 va despartiti? Ce rost are dupa tatuajul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum vine asta? Trebuie sa isi umple corpul de litera B ca sa simti tu ca te iubeste mai mult decat il iubesti tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acel tatuaj mic care il vrei tu ramane un simbol pentru tine. Prin existenta acestui tatuaj acel baiat nu se simte iubit, se simte cel mult admirat.

| RAY a răspuns:

Un tatuaj din cate stiu eu, am studiat fenomenul inseamna mult, nu inteleg de ce nu vrea daca te iubeste?

| MidnightR a răspuns:

Ba manca-v-as, cum ati trecut prin viata cu asemenea intrebari ma?
Sunt atatea tatuaje extrem de frumoase, de ce ma rog ar alege sa-si fac un "I love you" sau o amarata de litera.

| Kenya a răspuns:

Sa iti faci un tataj nu reprezinta cat de mult te iubeste o persoana. Fii sigura ca merita un tatuaj imprimat pe veci, pe deget.

| CristinaSNC a răspuns:

Deci nu iti face tatuaj cu litera sau numele lui. Poate o sa va despartiti si ramai cu asta toata viata. O prietena de a mea si facut tatuaj cu numele unui iubit de el ei si s-au despartit si ia ramas acum numele lui pe corp toata viata. Deci eu zic nu tatuajelor cu numele sau cu iniatial altcuiva.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai daca esti la inceput de drum nu se cade sa ai tot alfabetul pe degete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E probabil cea mai proasta idee pe care ai avut-o pana acum. Ofera-i o partida de sex in trei sau cumpara-i un ceas scump, daca tot esti moarta dupa el. Astfel se va alege si el cu ceva si tu nu vei avea o litera pe deget la care te vei uita cu regret, peste ceva ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristinaSNC):

Totusi, gandeste-te cat de frumos ar arata "krakilla" pe tot spatele...

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe spatele cui?
Ca si asta e important tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Ar arata frumos pe spatele oricui! Mai putin pe al meu, pentru ca eu o ard incognito.

Acum, pe spatele cui mi-as dori eu sa apara e un subiect prea delicat pentru a fi discutat in vazul lumii.

Eu una il vad pe spatele unei motocicliste. Una d'aia cu parul roscat, sarma.
Imbracata intr-o piele care ii scoate in evidenta colaceii. Care are un Harley si care face parte dintr-o gasca de motocicliste feministe care se numeste... nu stiu..."Men are pigs, boobs rule!"

anonim_4396

Eu il vad pe spatele unei fapturi gingase si delicate, altruista si permisiva, care si-a definit ca si scop compasiunea si intelegerea.

Acum, fiecare pe unde a umblat...

Nu am umblat pe nicaieri...decat cu imaginatia. tongue

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Si eu tot la imaginatie faceam referire. Faptura despre care vorbeam numai in imaginatie poate exista. tongue

| CristinaSNC a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar fi sublim laughing