| Yoyo222 a întrebat:

Buna tuturor. Am sa pun acum o intrebare mai ciudata insa as vrea sa imi raspundeti cu o seriozitate cat se poate de mare. Eu si prietenul meu ne-am masturbat reciproc, el a introdus degetul in vaginul meu. Nu a fost prima data cand a facut asta pentru ca inainte mai practicam acest lucru dar de cand s-a intamplat odata sa ma trezesc cu o candida am spus ca nu mai. iar acum este prima data dupa mult timp. Am inteles ca ar fi posibil sa imi poata face rana cu degetul, rana ce poate fi destul de periculoasa daca ar avea unghii dar el nu are unghii pentru ca s-i le roade din carne. Credeti ca e posibil sa imi fi facut vreo rana sau sa iau iar candida? Mentionez ca mi-am facut dus cu apa calda acolo(fara gel sau alte spumante de baie) fiindca asa am considerat ca ar fi bine. voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| 4NON1M2004 a răspuns:

Îți sugerez să faci o vizită la ginecolog dacă vrei să afli dacă ai o problema in acea zonă.

| corbulalbrosu a răspuns:

Indiferent de ce natura ar fi infectia vulvo-vaginala, intotdeauna exista anumite semne cat si simptome, care de regula se manifesta in mod specific cum ar fi :
-- Secretii vaginale abundente, de culoare galbena murdara,
-- Senzatie de mancarime a partii exterme a pasaricii (prurit vulvar),
-- Iritatie si senzatie de arsura resimtita in interiorul vaginului sau a uretrei,
-- Usturime si durerere in timpul urinarii (mictiunii)
-- Dureri in timpul actului sexual sau a masturbarii intravaginale (dispareunie vulvara)
-- Miros neplacut, urat, fetid.
In cazul in care unghia provoaca o ranire, atat a mucoasei vaginale cat si pe suprafata labiilor (mici sau mari) de regula se produce o sangerare si de asemenea o inflamare a partii/zonei afectate.
Dusul intravaginal NU este deloc indicat fiindca flora vaginala poate fi deranjata si asta reprezinta un potential risc ridicat de aparitie a candidozei vaginale. Sanatatea si igiena interna a vaginului este intretinuta de secretia zilnica de leucoree. Multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
| Yoyo222 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc frumos, multa sanatate!

| Dragosdoar a răspuns:

"Dar el nu are unghii pentru ca si le roade din carne"
Spune i sa foloseasca unghiera pentru ca rosul unghiilor din carne lasa colturi, iar colturile de la unghie te apuca pur si simplu de stratul subtire de carne din "interior"
Un amt motiv sa nu si mai roada unghiile este pentru ca e foarte pacatos pentru sanatatea lui. Unghiile sunt pline de bacterii

| Yoyo222 explică (pentru Dragosdoar):

Sincer nu cred ca are colturi, s-i le roade exagerat de mult. o unghie aproape ca nu o mai are. si eu m-am gandit la ce spuneti dv dar am incercat degetele pe care le-a folosit si nu am simtit sa ma zgarie ceva. eu sper sa fie totul bine.