anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor:*
am si eu nevoie de ajutorul vostrubig grin va rog sa cititi pana la sfarsit.sper sa nu va plictiseasca povestea meabig grin Pe "I" il iubesc cel mai mult pe lumea asta.El e cel mai important pentru mine.Am fost impreuna de vreo 3 ori dar de fiecare data pe o perioada scurta de timp.Mi-a spus ca tine la mine si de multe ori mi-am dat seama din gesturile lui ca nu ii sunt tocmai indiferenta.Mentionez ca eu fac 17 ani peste 2 saptamani iar el are 18 ani si cateva luni.Ar fi dispus sa fie din nou impreuna cu mine daca as vrea sa avem relatii sexuale.Eu sunt virgina si inca nu ma simt pregatita pentru asta,dar sunt sigura ca el ar fi baiatul potrivit pentru acest pas pentru ca il iubesc.As vrea sa-mi demonstreze ca tine cu adevarat la mine si ca merita sa fac acest pas pentru el,dar uneori mi-e frika.Ma gandesc ca poate el doar asta vrea de la mine si dupa ce o sa obtina o sa ma paraseasca.Va rog sa ma ajutati pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez.Nu mai stiu ce sa fac sa inteleaga ca el e cel mai important pentru mine si ca daca mi-ar demonstra ca merita as face orice pentru el.Vreau cateva sfaturi.Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?Ce sa ii spun?Astept raspunsurile si parerile voastre.Va multumesc:*

6 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

Daca te iubeste si el la fel cum il iubesti tu ar fi frumos din partea lui sa te astepte, nu face asta daca nu simti nevoia, o sa regreti; am trecut prin asta, daca te iubeste asteapta macar pana faci 18 ani, nu te lasa influentata, gandeste-te bine inainte sa faci pasul asta apoi sa nu iti para rau; si eu am tot 17 anihappy daca vrei sa vorbim lasa-mi id-ul tau; iti pot da sfaturi, repet am trecut prin astahappy ai grija de tine

| Rihanna a răspuns:

Eu cred ca viata sexuala se incepe cand iti doresti tu.nu cand vrea prietenul tau. o sa-ti para rau daca "faci asta pentru el". cand iti incepi viata sexuala, trebuie sa vrei tu sa ii daruiesti tot partenerului, nu sa fii constransa de el.eu nu cred ca tine la tine. daca ar tine, nu ti'ar pune conditia asta pentru a fi impreuna.ar fi o mare greseala sa te culci cu el.

| BOGDAN a răspuns:

E clar ce vrea... daca te iubea nu punea asemenea conditii

| pink_sunshine a răspuns:

De ce a pus el conditia asta? pentru ca pe el asta il intereseaza de fapt si cand tu o sa dai ce vrea o sa te lase stiu ca il iubesti si esti tentata sa faci asta dar gandeste-te putin ca iti bati joc de tine. nu te lasa folosita.

| NoNameYou a răspuns:

Pai nu cred ca merita sa te culci cu el deoarece cred, ca sunt sanse mari sa te paraseasca dupa aceea, daca insista cu asta. Daca ar fi tinut cu adevarat la tine ar fi asteptat pana cand ai crede ca esti gata sa faci pasul acesta.

| SharlenaGeorgiana a răspuns:

Nu face asta. daca tinea cu adevarat la tine nu iti cerea.gandeste-te ca nu este singurul baiat care "te place". daca ai 17 ani mai poti astepta.cine stie ce iti rezerva viata. daca nu este el alesulsi faci un pas care s-ar putea sa-l regreti mai tarziu?

ai grija de tine:*
pa pa