| Maddutzakiss a întrebat:

Buna tuturor am si eu o problema va rog sa nu faceti misto sau chiesti din astea vreau raspunsuri serioase care ma pot ajuta am o verisoara in varsta de 15 ani care imi este si cea mai buna prietena este cu iubitul ei de 1 an si acum 5 luni s-a culcat cu el fara sa spuna nimanui nici macar mie nu mi-a spus decat dupa ce a facut asta si problema este ca la scurt timp (2-3 luni) a ramas insarcinata fara sa vrea acum are aproape 2 luni suntem sigure pentru ca amers cu ea la ginecolog ea vrea sa o ajut sa vorbim cu parintii ei impreuna cu iubitul ei sa pastreze copilul pentru ca deja il iubeste mult si nu vrea sa fie o criminala iubitul ei o va ajuta cu bani se va muta cu ea dar eu nu cred ca este bine sa aive un copil la varsta asta si nu stiu ce sa fac sa o ajut vorbind cu ai ei sa il pastreze sau sa ii spun ca nu o sustin pentru ca nu e o idee buna dar categoric se va supara daca nu o ajut dati-mi sfaturi va rog voi ce ati face? funda!

Răspuns Câştigător
| Forev3rAlone a răspuns:

Eu zic sa-si pastreze copilul.
E periculos si sa-l avorteze si e periculos si sa-l nasca la varsta ei.Insa prefer sa incerce sa salveze doua vieti, decat sa omoare una garantat.
Aici mare parte din vina este a ei.Cine a pus-o sa faca sex la varsta asta? Stia si singura ca asta se putea intampla. Oircum, eu zic sa incerce sa-l pastreze.O sa-i fie patata imaginea, dar cred ca o viat ar fi mai importanta decat imaginea ei, care oricum si-a stricat-o singura.Dar gandeste-te cum ar fi sa-l avorteze...de aflat to se va afla, si isi va pata imaginea.Dar mai presus de toate, o sa o mustre constiinta ca a omorat un copilas, care din cauza mamei sale neatente, i s-a luat dreptul la viata...Asta nu o sa uite niciodata.
Insa poate face ceva, si poate incerca sa pastreze copilul.
O sa fie dificil, e adevarat.Lumea o sa o priveasca cu alti ochi cu un copil la varsta asta, totul o sa se schimbe.Dar la urma urmei, cine e de vina? De ce sa pedepseasca copilasul ala inocent? Vina e a ei.El nu trebuie sa plateasca nimic!

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

Decizia ii apartine atat ei cat si a parintilor ei, tu ce poti face e sa fi alaturi de ea indiferent ce alege copilul sau avortul

| Dariusuu a răspuns:

E uimitor cât de repede îți poți distruge copilăria de la o greșeală.
Nu cred că e pregătită să fie mămică și acel copil nu are nici o vină.

Fi lângă ea și susține-o.

O zi plăcută îți doresc.

| BonneLess a răspuns:

Nu este tocmai bine, dar trebuiesa faca avort. La varsta de 15 ani, adica o copila nu poate credte un alt copil, este o varsta prea frageda. Ca sa nu mai pateasca cine stiece, mai bine nu ar mai spune nimanui si prietenul ei sa marga cu ea la un ginecolog si sa faca avort.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 15 ani, ea insasi este un copil. Crezi ca este destul de responsabila sa creasca alt copil? Eu cred ca nu din moment ce s-a grabit cu sexul.
Ajutatul cu bani nu este suficient. Nici mutatul impreuna. Dupa doua nopti de plinsete ale copilului, dupa inca o noapte de refuz de sex (vara ta va fi epuizata de copil), se va plictisi si o va parasi. Repede si fara explicatii. O solutie ar fi casatoria. Dar si asa, tot este prea repede. Vorbiti cu toti parintii si ei doi, toti odata.

| Maddutzakiss explică:

Nici eu nu cred ca este o idee buna sa il pastreze dar daca nu as ajutao sa vb si eu cu parintii ei sar supara si nu stiu ce sa fac eu i-am sugerat avortul dar nu intelege deloc ea vrea copilul o sa incerc sa o conving sa il avorteze desi nici asta nu e bine dar nu cred ca are incotro

| FadetoBlack a răspuns:

Băi eu nu cred.
Învaţă să pui virgule şi puncte.

| 86raul a răspuns:

Eu unu nu as ajuta-o, chiar daca se supara, pe viitor iti va fi recunascotoare. e foarte greu sa cresti un copil atunci cand esti si u un copil...

| Maddutzakiss explică:

Pissirea esti nebuna? cum sa o adorm si ce doctor face asa ceva trebuie sa decida ea ce va face eu incerc sa o conving ca nu e bine sa il faca

| yellowalien a răspuns:

Tu te auzi ce spui? Serios acum.

| Bella_Shasa_1993 a răspuns:

Du-te si fii alaturi de ea daca inseamna pentru tine prietenia ei atunci ajut-o cumpoti

| andra_7244 a răspuns:

Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa pastreze copilul.Pana la urma e o mica fiinta si el si nu noi trebuie sa hotaram cand sa moara sau cand se naste.Totul se intampla. Daca acest copil nu este dorit poate sa il dea spre adoptie.Sa nu faca o creseala sa faca avort, nu e criminala criminala si nu cred ca vrea sa aiba remuscari toata viata ca a ucis un suflet nevinovat.Sunt sigura ca inainte sa se culce cu iubitul ei stia foarte bine riscurile care pot aparea. Daca a fost sa fie, asta e.Pastreaza copilul si daca nu vrea sa devina o mama asa tanara, sa il lase spre adoptie pentru ca sunt sigura ca altcineva de va bucura de acel sufletel.:*

| Forev3rAlone a răspuns (pentru Forev3rAlone):

Dar pana la urma, ultimul cuvant ii apartine.

| Oana92 a răspuns:

Decizia este a ei si tu daca ii esti prietena o susti. Mai ales ca a dovedit totusi(chiar daca prea tarziu!) ca e responsabila si isi asuma consecintele faptelor ei. Situatia ei nu este de dorit, dar mai bine face copilul decat sa il avorteze.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Ea trebuie sa ia decizia impreuna cu parintii.

| Maddutzakiss explică:

Am vorbit cu parintii ei si ai lui si totul s-a hotarat va pastra copilul si vor face cununia civila peste 1 lunain urmatoarele zile se vor muta impreuna daca asa i-a fost sortit sa fie mama de tanara asa sa fie ma bucur mult ca il va face desi sustinam ca nu ar trebui sa il faca abia astept sa se nasca pana atunci il vedem la ecografie v-am pupat mersii pentru sfaturi