| MaraChuuXD a întrebat:

Am vrut sa va intreb cava, e complicat de zis. Dupa aia cred ca o sa ma credeti "nebuna" s-au ceva de genul. Asa m-am indragostit de un baiat dintr-un anime crying cum dracu sa mi-l scot din cap? Ca ma si enerveaza, e vorba despre Kirito'kun din Swort Art Online.Mda hai va rooog ajutati-ma sa mi-l scot din cap! crying Desigur primiti si funda big grin

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Nu te-ai indragostit de acel personaj, ci de ce reprezinta el. daca intrebarea e pe bune te sfatuiesc sa consulti un psiholog, faptul ca ai ajuns sa te indragostesti de un personaj fictiv nu e deloc ok, dovedeste ca ai niste probleme...

8 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Am patit-o si eu, cu ikuto din shugo chara.
De la un timp o sa-ti treaca, cautati pe cineva real, din clasa sau din scoala.
Baftă!

| senstein a răspuns:

Arunca-te intr-o garla!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cand eram mica ma indragostisem de un anime laughing acela era sasuke din naruto rolling on the floor)))) Incearca sa te uiti dupa cineva real si poate iti trece happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-ai indragostit ci doar ti-a placut.

| HappyGrumpy a răspuns:

Pai gaseste alt baiat de pe disney! o sa se supere si va despartiti.

| Bluey a răspuns:

Incearca sa te uiti la un anime de actiune care nu are romantism sau la un film horror. sper ca te-am ajutat big grin

| 2000Inna2000 a răspuns:

Crede-ma ca si eu fac la fel rolling on the floor. Ma " indragostisem " ma rog, ma gandeam numai la Dima din Pcv, dar am zis : Ma, e doar un om. laughing

| Molecula a răspuns (pentru 2000Inna2000):

Ce coincidenta, eu am avut o vreme cand ma gandeam doar la Monica rolling on the floor))))