| MaraChuuXD a întrebat:

Am vrut sa va intreb cava, e complicat de zis. Dupa aia cred ca o sa ma credeti "nebuna" s-au ceva de genul. Asa m-am indragostit de un baiat dintr-un anime crying cum dracu sa mi-l scot din cap? Ca ma si enerveaza, e vorba despre Kirito'kun din Swort Art Online.Mda hai va rooog ajutati-ma sa mi-l scot din cap! crying Desigur primiti si funda big grin

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Nu te-ai indragostit de acel personaj, ci de ce reprezinta el. daca intrebarea e pe bune te sfatuiesc sa consulti un psiholog, faptul ca ai ajuns sa te indragostesti de un personaj fictiv nu e deloc ok, dovedeste ca ai niste probleme...

8 răspunsuri:
| HappyGrumpy a răspuns:

Pai gaseste alt baiat de pe disney! o sa se supere si va despartiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cand eram mica ma indragostisem de un anime laughing acela era sasuke din naruto rolling on the floor)))) Incearca sa te uiti dupa cineva real si poate iti trece happy

| Bluey a răspuns:

Incearca sa te uiti la un anime de actiune care nu are romantism sau la un film horror. sper ca te-am ajutat big grin

| 2000Inna2000 a răspuns:

Crede-ma ca si eu fac la fel rolling on the floor. Ma " indragostisem " ma rog, ma gandeam numai la Dima din Pcv, dar am zis : Ma, e doar un om. laughing

| Molecula a răspuns (pentru 2000Inna2000):

Ce coincidenta, eu am avut o vreme cand ma gandeam doar la Monica rolling on the floor))))

| senstein a răspuns:

Arunca-te intr-o garla!

| MadRaven a răspuns:

Am patit-o si eu, cu ikuto din shugo chara.
De la un timp o sa-ti treaca, cautati pe cineva real, din clasa sau din scoala.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-ai indragostit ci doar ti-a placut.