| Andreea2731 a întrebat:

As avea nevoie de un răspuns concret, deci, aseară am fost la prietenul meu și la un moment dat el a zis sa o facem. S-a dus a luat prezervativul și mi-a atins ușor vaginul cu penisul dar nu a intrat deloc eu fiind domnișoara. Acum întrebarea mea este, sunt șanse să rămân însărcinată?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca prezervativul a fost montat corect pe penis si acesta chiar si astfel ''echipat'' nu a putut fi introdus in vagin, reiese cat se poate de cert/sigur ca din acest motiv formarea sarcinii devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!

14 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Se prea poate, ca am auzit si de fete care nu au fost atinse de nici un barbat, dar au ramas gravide.

| nuconteaza777 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru nuconteaza777):

In primul rand este o ironie. Daca nu ai simtul umorului nu sunt eu de vina.
In al doila rand tu negi cele spuse in Biblie despre zamislirea lui Issus.
In al teilea rand s-a intamplat cu o fata, care a facut baie si nu a spalat cada, iar dupa el a facut baie sora sa.
Dar eu cand am scris postarea anterioara o ironizam pe cea care a pus intrebarea.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Scuze, am omis ceva din postarea anterioare: fata a facut baie dupa fratele sau care s-a masturbat in cada.

| nuconteaza777 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

1)Ai simtul umorului foarte rau, cine stie cati ani are domnisoara care a scris postul, va putea sa creada in gluma ta proasta.2)Nu sunt crestina.3)nu are in comun nimic situatia care ai povestit-o cu cea scrisa aici.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru nuconteaza777):

Simtul umorului nu poate fi rau sau bune. Simtul umorului poti sa-l ai sau nu. Cunostinte va halesc! Halesti pe dracu ca nu le ai. Totu-i relativ. Tie ti se pare ca n-am simtul umorului, altora li se pare ca-l am.
"Povestirea" mea iti era adresata tie, nu celei care a pus intrebarea. Asa ca n-are nimic de a face sula cu prefectura. Dar vad ca pe langa lipsa simtului umorului ai si lipsa de intelegere. S-ar parea ca acestea fac la tine un cuplu de nedorit in viata unei persoane.

| teo530 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Ești terminat rauuu! Andreea a pus o întrebare la care voia un răspuns bun(chiar dacă întrebarea a fost aiurită) tu trebuia să îi dai un răspuns bun, merge și o glumă dar după ce ai scris gluma trebuia să mai scrii ceva să își dea seama că era o glumă că poate o ia chiar te buna. Bine că a fost nucontează că dacă nu tu nu clarificai și poate chiar o luă de bună. Oricum a fost cea mai proastă glumă pe care am auzit-o. Iar cat despre partea cu negarea celor scrise în Biblie pe aici Și chiar tâmpit peste limita legală! Iisus este Dumnezeu și de aceea sa născut fără de barbat. A venit al doilea Dumnezeu ca să se nască fără bărbat sau ce?!? Ești un prost făcut grămadălaughing))

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru teo530):

Cine n-are cultura nu are argumente si recurge la jigniri.

| Elena9328 a răspuns:

Nu sunt șanse

| teo530 a răspuns:

Am avut o cunoștință care a făcut la fel că ține și a avut tripleți. Cât de terminata a ajuns generația astalaughing)) mai citește și tu o carte de educație sexuală!

| teo530 a răspuns:

Apropo câți ani ai? Să știi că nu ar trebui să o faci la 8 ani, dar până și aia de 8 ani știe că nu ramai însărcinată daca nu se baga penisul și se ejaculează

| anamaria82726 a răspuns:

De ce va ingrijorati atat? Ai sanse sa fii insarcinata 0%

| Picu06 a răspuns:

Daca nu a ejaculat nu are cum! Si mai ales ca nu a bagat-o! R: Nu exista sanse sa ramai insarcinata, doar daca nu a ejaculat si ma gandesc ca nu prea avea cum.BYYEEE!