Daca prezervativul a fost montat corect pe penis si acesta chiar si astfel ''echipat'' nu a putut fi introdus in vagin, reiese cat se poate de cert/sigur ca din acest motiv formarea sarcinii devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!
Daca nu a ejaculat nu are cum! Si mai ales ca nu a bagat-o! R: Nu exista sanse sa ramai insarcinata, doar daca nu a ejaculat si ma gandesc ca nu prea avea cum.BYYEEE!
Se prea poate, ca am auzit si de fete care nu au fost atinse de nici un barbat, dar au ramas gravide.
Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata!
Am avut o cunoștință care a făcut la fel că ține și a avut tripleți. Cât de terminata a ajuns generația asta)) mai citește și tu o carte de educație sexuală!
Apropo câți ani ai? Să știi că nu ar trebui să o faci la 8 ani, dar până și aia de 8 ani știe că nu ramai însărcinată daca nu se baga penisul și se ejaculează
In primul rand este o ironie. Daca nu ai simtul umorului nu sunt eu de vina.
In al doila rand tu negi cele spuse in Biblie despre zamislirea lui Issus.
In al teilea rand s-a intamplat cu o fata, care a facut baie si nu a spalat cada, iar dupa el a facut baie sora sa.
Dar eu cand am scris postarea anterioara o ironizam pe cea care a pus intrebarea.
Scuze, am omis ceva din postarea anterioare: fata a facut baie dupa fratele sau care s-a masturbat in cada.
1)Ai simtul umorului foarte rau, cine stie cati ani are domnisoara care a scris postul, va putea sa creada in gluma ta proasta.2)Nu sunt crestina.3)nu are in comun nimic situatia care ai povestit-o cu cea scrisa aici.
Simtul umorului nu poate fi rau sau bune. Simtul umorului poti sa-l ai sau nu. Cunostinte va halesc! Halesti pe dracu ca nu le ai. Totu-i relativ. Tie ti se pare ca n-am simtul umorului, altora li se pare ca-l am.
"Povestirea" mea iti era adresata tie, nu celei care a pus intrebarea. Asa ca n-are nimic de a face sula cu prefectura. Dar vad ca pe langa lipsa simtului umorului ai si lipsa de intelegere. S-ar parea ca acestea fac la tine un cuplu de nedorit in viata unei persoane.
Ești terminat rauuu! Andreea a pus o întrebare la care voia un răspuns bun(chiar dacă întrebarea a fost aiurită) tu trebuia să îi dai un răspuns bun, merge și o glumă dar după ce ai scris gluma trebuia să mai scrii ceva să își dea seama că era o glumă că poate o ia chiar te buna. Bine că a fost nucontează că dacă nu tu nu clarificai și poate chiar o luă de bună. Oricum a fost cea mai proastă glumă pe care am auzit-o. Iar cat despre partea cu negarea celor scrise în Biblie pe aici Și chiar tâmpit peste limita legală! Iisus este Dumnezeu și de aceea sa născut fără de barbat. A venit al doilea Dumnezeu ca să se nască fără bărbat sau ce?!? Ești un prost făcut grămadă))
Cine n-are cultura nu are argumente si recurge la jigniri.
beausingurlamasamea întreabă: